reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziendobry my właśnie z kościoła wróciliśmy jestem zła bo obie dziewczyny były niegrzeczne,Starsza Wiktoria sie kreciła a mała Amelka płakała i krzyczała.Wstawiłam obiadek a tatuś sie dziewczynami zajmuje,mam jakiś zły dzień wszystko mnie denerwuje nawet mężowi sie oberwało nawet niewiem dlaczego.

reklama
Dostane okres i do tego wy też tak macie czasami a może pogoda sama niewiem z miło checiom pojechała bym gdzieś sama i dopiero wieczorem wróciła.No ale teskniła bym za dziewczynami.

Ostatnia edycja:
my juz po kosciele i spacerku jest bardzo przyjemnie mimo duchoty bo jest fajny wiaterek:tak:jeden spacerek po kosciolku zaliczony teraz odpoczywamy po jedzonku -niech ten moj supermen sie wyszaleje ,zje i idziemy znow;-)a jutro do pracy.....

reklama
Do góry