reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pandi, pisze jedynie do 3 lat a to mi tez nic nie daje, bo np moja 3.5 letnie siotrzenica wazy 13kg:eek: a Dusia maja 3latka ile???

ogladam ten top trendy jako eksperyment socjo-kulturalny, zalamka i kicz:oo2::oo2::oo2::oo2:

reklama
ale wy produkujecie

Pam ja byłam z synkiem w górach jak miał 6msc

mam problem Alunia ma zle wyniki moczu Teraz robiłam jej posiew ale pewnie ma jakąś bakterię Miała któraś taką sytuacje? I jak z tym walczyć W pon idę do lekarza ale zaczynam się denerwować

wlasnie mam beke z Gorniakowej, wyglada jak by ja cos pier...i ten makijaz, same stare ryby na scenie polskiej i same piesni spiewane od 20lat, to nie ja bylam ewa, ile tgo mozna sluchac .....bllleeeeeeee, nuda juz wole od tego MYDELKO FA, BYLOBY FAJNIE TRALALALALALA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja tam wole Bielyje Rozy...

niezle trendy...same starocia, czy oni sa wszyscy nacpani w tym sopcie zy sobie jaja robia??????

Dlatego ja nawet tego nie włączyłam

reklama
pandi, najtansze sa drewniane no i chyba najbardziej stabilne ,tak latwo sie niezlamia pod drobna dupcia Tobiego:-D

Do góry