reklama
A
aOLA
Gość
ale wy produkujecie
Pam ja byłam z synkiem w górach jak miał 6msc
mam problem Alunia ma zle wyniki moczu Teraz robiłam jej posiew ale pewnie ma jakąś bakterię Miała któraś taką sytuacje? I jak z tym walczyć W pon idę do lekarza ale zaczynam się denerwować
Pam ja byłam z synkiem w górach jak miał 6msc
mam problem Alunia ma zle wyniki moczu Teraz robiłam jej posiew ale pewnie ma jakąś bakterię Miała któraś taką sytuacje? I jak z tym walczyć W pon idę do lekarza ale zaczynam się denerwować
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
aOLa a co konkretnie w tych wynikach jest złe?Bo mój mały też miał dziś robione badanie moczu i ma białko w moczu.
e-stera
Fan(ka)
wlasnie mam beke z Gorniakowej, wyglada jak by ja cos pier...i ten makijaz, same stare ryby na scenie polskiej i same piesni spiewane od 20lat, to nie ja bylam ewa, ile tgo mozna sluchac .....bllleeeeeeee, nuda juz wole od tego MYDELKO FA, BYLOBY FAJNIE TRALALALALALA
ja tam wole Bielyje Rozy...
niezle trendy...same starocia, czy oni sa wszyscy nacpani w tym sopcie zy sobie jaja robia??????
Dlatego ja nawet tego nie włączyłam
e-stera
Fan(ka)
Pandi dla Ciebie, taniej n ie znajdziesz takiego krzesełka
Promocja KRZESEŁKA SUN STELLA w 3-kol. 2 tacki (390002423) - Aukcje internetowe Allegro
aOla a umyłas ja dobrze i przemyłas rywanolem?Mojej koleżanki córeczka też miął złe wyniki moczu.ale po dokładnym podmyciu i jeszcze rywanolem odkaziął wynki były dobre.Wiec warto powtórzyć
Promocja KRZESEŁKA SUN STELLA w 3-kol. 2 tacki (390002423) - Aukcje internetowe Allegro
aOla a umyłas ja dobrze i przemyłas rywanolem?Mojej koleżanki córeczka też miął złe wyniki moczu.ale po dokładnym podmyciu i jeszcze rywanolem odkaziął wynki były dobre.Wiec warto powtórzyć
e-stera
Fan(ka)
Mili dzięki.........sam robilam i obrabiałam;-)
reklama