reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

z tymi upadkami to różnie bywa Piotruś teraz w lutym upadł z pleców mężna na stół Mega guzior trochę płaczu i wieczór i noc spokojna Kolejna noc płacz i wymioty Szpital Trzy dni obserwacji Na szczęście okazało się to jelitówką-nieszczęśliwy zbieg okoliczności Nie wiem jak z takimi maluchami ale pewnie też trzeba zostać na obserwacji....
ale tfu tfu nie psiocze Na pewno będzie dobrze

to zdjęcie synka kuzyna -ma 3msc Tyle włosów to moja alunia bedzie miała pewnie na mroczek
b

reklama
Agnie ja tez bym się skonsultowała z lekarze, a na pewno obserwacja na maksa małej
a na drugi raz kobito oczy do okołą głowy:nerd:

znowu muszę was doczyta bo mnie nie było chyba z tydzień , no może nie az tak długo ale przed likendem bo znowu łono natury mi się zamarzyło

a dzisiaj założyłam majtki na lewa strone i na dodatek tył do przodu- efekt jest taki, ze potłukłam reklamówę piw i kubusia przed marketem, bo hujowe reklamówki dają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a spragniony męzulek czekał w domu i mówi, ze nie ma co pic ( bo sobie urlopuje)
kurcze a woda w kranie-niet?:-D:-D:-D:-D

Pandi
ja od jutra wprowadzam gluten, miałam dzisiaj i dokłądnie tak jak ty o tym piszesz, tylko, kużwa póżno wróciłam od lekarza, potem obiad no i mały dizisa oka na dniu nie zmruzył bo spał w nocy ponad 12 godzin, ale nie mam serca go budzi, niech kruszyna spi
ile wlezie
hihhi

hhhhhhhhaaaa
no bo już myślałam, ze Nadi to tylko atak stosuje a tu widzę, ze i Martynia zastosowała kontratak hihi
cudne laseczki;-):-D:-D:-D:-D

Załączniki

• Zdjęcie041.jpg
    Zdjęcie041.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 26
  • Zdjęcie043.jpg
    Zdjęcie043.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 22
  • Zdjęcie049.jpg
    Zdjęcie049.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 26
  • Zdjęcie047.jpg
    Zdjęcie047.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie046.jpg
    Zdjęcie046.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 43
Mili nie przejmuj sie. Ja po ciazy zrzucilam wszystko,i co?
Pojechalam do Polski i w dwa tygodnie przytylam 5 kilo. Za miesiac znowu jade do Polski bo idziemy na wesele ,mam byc swiadkowa i ciekawe w co ja ten swoj brzuch spakuje:szok:. Jutro wrzuce zdjecie,mam kolo ratunkowe dookola brzucha:szok::-D A Natalka jest cudowna,nie szuka narzeczonego przypadkiem??? Bo moj Maksik taki samotny:sorry2::-:)-D

Oj Kama nie martw sie napewno cos znajdziesz na siebie i bedziesz slicznie wygladac , ja tez mam wesele siostry i tez mam byc swiadkowa i z takim brzuszyskiem bede musiala wyskoczyc, moze troche jeszcze schudne:eek: A Natalcia z checia wezmie sie za Maksika i juz nie bedzie taki samotny:tak:

reklama
Do góry