reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
a my byliśmy w mieście po podręczniki,niestety nie wszystkie były i trzeba zajrzeć jeszcze po niedzieli.Miki jest po obiadku,ja też.Zuzia pojechała z koleżanką i jej babcią na wycieczkę do juraparku do Solca Kuj.(pandi byłaś tam?)

aOla najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe, a jak zacznie dorastać, to pewnie jeszcze cię zaskoczy, u mnie w rodzinie to dziewczynki jako maluszki są wysokie, a chłopcy niscy, a potem jak chłopaki nie wyskoczą w górę:szok::-D mój brat starszy o rok jako dziecko zwykle był o głowę pół głowy niższy drobniutki, a teraz urosły dorodny facet. Więc spokojnie.
Choć faktem jest, że trzeba pilnować jak dzieci rosną, bo też się zdarza, że dzieci w ciągu roku bardzo mało rosną a to może świadczyć o braku hormonu wzrostu.
Ale to można zauważyć po siatce centylowej, a jeśli twój synek ma wymiary w normie to spoko. Da radę, urośnie tylko ko mocno kochaj;-)
jooaa tak z tymi gośćmi niestety bywa, ci których się zaprasza bo wypada przychodzą tłumnie, a ludzie na których nam zależy zwykle nie mogą. Ale nie wiem dlaczego tak się dzieje... ale zobaczysz będzie dobrze.

Esti co do szczepień, wczoraj W. był z Leo na kontroli u pediatry, na pneumo.... szczepić będziemy około grudnia. Ale na te choroby dziecięce (świnka, ospa itd) nie co sama pani pediatra też potwierdziła nasze obawy, Leo i tak ma problemy neurologiczne nie będziemy go narażać. A tak w ogóle moje dziecię oszalało z przybieraniem na wadze i wczoraj ważony ma 5110g. gorzej, że napięcie mięśni ciągle jest niewłaściwe:-(

kobiety a co się dzieje z Pumi???????? od kilku dni w ogóle się nie odzywa.

Witam!:-)
Wszystkie dzieciaczki cudne i mamusie piękne:tak:
aOla mój Oli też chudzielec....ale za to żwawy..................jeszcze Piotruś nabierze ciałka.........najważniejsze żeby był zdrowy i nic mu nie dolegało.
Taki urok tych naszych dzieciaczków....................:-D:-D
Ciekawe co z Agnie i Pumi:confused::confused:

esti chodzimy na basen, a właściwie basenik, fakt to nasz 2tydzień, mi się wydawało, że widzę poprawę, a tu się okazuje, że tylko spokojniejszy się zrobił, bo nadal ma spięte mięśnie. na rehabilitacji Leon ma ćwiczenia na piłce, wałkach itp. żeby pobudzić go do używania mięśnie a nie spinania. Voyt na razie nie bo ta metoda może być dla niego zbyt drastyczna.
esti ja już bym wolała by Leoś był chudziaczkiem jak Oliś, a mój to przybiera na wadze ale za to ze sprawnością coś nie styka. Chce się przebujać na brzuszek, to do połowy się odegnie i koniec stęka jęczy by mu pomóc. A jak nie to wnerw. Denerwowanie przychodzi mu najłatwiej:cool:

reklama
Witam.Wczoraj do Was nie zajrzałam bo S wrócił z delegacji a mały urządził taki koncert na powitanie że przez 2 godziny darł się wniebogłosy.Dzisiaj też strasznie marudny jest.Czyżby zęby???

Do góry