reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Anula Esti macie śliczne drobinki Mój Piotruś jak się urodził miał 2980m i 49cm 6msc-6700 i wciąż jest drobny 2,5roku 12,2kg śmiejemy sie ze niedługo Alunia go przerośnie;-)
aOla Pietia wazy wrecz idealnie. Moj kolega z działu powiedział, ze jego Igorek jak miał 10 miesiecy wazył 11 kg a teraz ma 14 miesiecy i wazy 9,5 kg a to wszystko przez to, ze zaczoł chodzić i biegac.

aOla Pietia wazy wrecz idealnie. Moj kolega z działu powiedział, ze jego Igorek jak miał 10 miesiecy wazył 11 kg a teraz ma 14 miesiecy i wazy 9,5 kg a to wszystko przez to, ze zaczoł chodzić i biegac.

dzięki Ale niestety jest drobny i mały jak na swój wiek Nie spotkałam dziecka z jego rocznika a nawet miesiąca które było by mniejsze od niego Mam nadzieję ze jeszcze śmignie do góry

Nicoluśka mówi cześć ;-):)

Załączniki

• czerwiec-V 101.JPG
    czerwiec-V 101.JPG
    215,8 KB · Wyświetleń: 22
  • czerwiec-V 070.JPG
    czerwiec-V 070.JPG
    246,7 KB · Wyświetleń: 25
  • czerwiec-V 112.JPG
    czerwiec-V 112.JPG
    187,2 KB · Wyświetleń: 23
Witam.
Nikolusia piekna dziewczynka:-)
Nie mam sily Was doczytac ale postaram sie, mam ciagle dola bo jakies pretensje tesciowa z babka maja, rozpiepszaja moje malzenstwo a ja mam coraz mniej sily, nie wiem jak sobie z tym poradzic, przez nie juz drugi dzien z mezem nie gadam:-( nie mam juz sily walczyc:-(

dzięki Ale niestety jest drobny i mały jak na swój wiek Nie spotkałam dziecka z jego rocznika a nawet miesiąca które było by mniejsze od niego Mam nadzieję ze jeszcze śmignie do góry
Ja tez kiedys o tym pisalam moj kolega Marcin jak zaczynał liceum to ci przyzekam, ze myslelismy, ze tojakis kuzyn najszej nauczycielki i jest z 6 klasy szkoły podstawowej. Był tak mały, ze najniższy z klasy. Jak konczylismy 2 klase i wrocilismy po wakacjach to wszyscy zaliczyli cos takiego:szok: i zaby zbieralismy nasze brody z podlogi, bo Marcin po wakacjach wrocil jako najwyzszy z nasz wszystkich. Teraz ma 203 cm. Nieźle co??
Twoje dziecko wazy 12 kg a co ma powiedziec moja kolezanka, ktorej corka ma 6,5 roku i wazy 14 kg. Ledwo dwa kilogramy wiecej niz twoj synek ale jest 3 razy starsza. Mojej przyjaciółki synek ma 5 lat i tez wazy 14 kg. Takze spokojnie. Piotrus jest zdrowy i wazy super.

doczytalam was i wkoncu dziala BB

My wczoraj bylismy caly dzien u rodzicow moich a w czartek jade do nich i w racam moze w soboete ale tam tez mam neta :-) bedziemy chodzic na dzialeczke, ja sie bede opalac a maly pluskac sie w baseniku :-)
to fotki ze wczoraj jak moj maly pulpet ucieka z lezaczka.

reklama
Do góry