reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Anula Esti macie śliczne drobinki Mój Piotruś jak się urodził miał 2980m i 49cm 6msc-6700 i wciąż jest drobny 2,5roku 12,2kg śmiejemy sie ze niedługo Alunia go przerośnie;-)

Każdy Oliwiera bierze za 3 miesięczne dziecko i jak widzą jak siedzi to są w szoku..................Już mam dosyc tłumaczenia ze ma 6 miesięcy i wcześniak............ostatnio mówię:"Jak widać siedzi" i nie wdaję się w rozmowy.
Najważniejsze ,ze jest zdrowy:tak::-):-)

właśnie wrócilismy od lekarza-z mała wszysko ok. więc to chyba na ząbki ta temperatura... ale jestem spokojniejsza-bo wiecie same, lekarz upewni.
esti- ja pale od jakiegoś miesiąca,więc te wczesniejsze choroby Zosiulki to napewno nie przez palenie,może ma troszke słabszy organizm i odrazu załapuje infekcje:-(
a Oliwierek faktycznie drobny,ale najważniejsze że jest zdrowy;-)

hej dziewczyny :) ja juz sie lepiej czuje :):-) wczoraj mnialam jeszcze temperature wyzsza doszla do38,2 ale nicola tak plakala bo nie mogla usnac, ze sie zbytnio nie zajmoalam soba bo nie bylo jak :) w koncu wymeczona zasnela o 11:59 ale przez ten caly czas musiala byc u mnie na rekach bo inaczej caly czas plakala, jak Ł ja wzial to tez plakala wiec nie moglismy sie zamienic... no ale zasnela o tej 12 i juz pozniej bylo ok :) a ja wzielam paracetamol i rutinoskorbin i tez zasnelam a tak sie wypocilam, ze szok:szok: dzisiaj rano jeszcze tez mialam 37,4 ale pozniej juz mi przeszlo, a teraz jest ok, na szczescie :):tak:
witam nowa mamusie :) i dziekuje dziewczyny za wsparcie:) obeszlo sie bez lekarza :)

Miki cały czas taki niespokojny,chyba na ten ząbek który wykiełkował.A jak ulewa po jedzeniu:szok:Najgorzej jest po obiadku bo na ubraniach zaraz plamy:wściekła/y:Stale mam pełno prania i muszę go co chwilę przebierać:no:Wogóle to ostatnio znów mało śpi,w nocy budzi się teraz po ok.3 godz.A je dużo gęstej kaszki na dobranoc.A to fotki z wczoraj.Zuzia z koleżankami(to ta w środku)

Załączniki

• Obraz 0324.jpg
    Obraz 0324.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 25
  • Obraz 0325.jpg
    Obraz 0325.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 31
  • Obraz 0323.jpg
    Obraz 0323.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry