reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Anula Esti macie śliczne drobinki Mój Piotruś jak się urodził miał 2980m i 49cm 6msc-6700 i wciąż jest drobny 2,5roku 12,2kg śmiejemy sie ze niedługo Alunia go przerośnie;-)

Każdy Oliwiera bierze za 3 miesięczne dziecko i jak widzą jak siedzi to są w szoku..................Już mam dosyc tłumaczenia ze ma 6 miesięcy i wcześniak............ostatnio mówię:"Jak widać siedzi" i nie wdaję się w rozmowy.
Najważniejsze ,ze jest zdrowy:tak::-):-)

właśnie wrócilismy od lekarza-z mała wszysko ok. więc to chyba na ząbki ta temperatura... ale jestem spokojniejsza-bo wiecie same, lekarz upewni.
esti- ja pale od jakiegoś miesiąca,więc te wczesniejsze choroby Zosiulki to napewno nie przez palenie,może ma troszke słabszy organizm i odrazu załapuje infekcje:-(
a Oliwierek faktycznie drobny,ale najważniejsze że jest zdrowy;-)

hej dziewczyny :) ja juz sie lepiej czuje :):-) wczoraj mnialam jeszcze temperature wyzsza doszla do38,2 ale nicola tak plakala bo nie mogla usnac, ze sie zbytnio nie zajmoalam soba bo nie bylo jak :) w koncu wymeczona zasnela o 11:59 ale przez ten caly czas musiala byc u mnie na rekach bo inaczej caly czas plakala, jak Ł ja wzial to tez plakala wiec nie moglismy sie zamienic... no ale zasnela o tej 12 i juz pozniej bylo ok :) a ja wzielam paracetamol i rutinoskorbin i tez zasnelam a tak sie wypocilam, ze szok:szok: dzisiaj rano jeszcze tez mialam 37,4 ale pozniej juz mi przeszlo, a teraz jest ok, na szczescie :):tak:
witam nowa mamusie :) i dziekuje dziewczyny za wsparcie:) obeszlo sie bez lekarza :)

Miki cały czas taki niespokojny,chyba na ten ząbek który wykiełkował.A jak ulewa po jedzeniu:szok:Najgorzej jest po obiadku bo na ubraniach zaraz plamy:wściekła/y:Stale mam pełno prania i muszę go co chwilę przebierać:no:Wogóle to ostatnio znów mało śpi,w nocy budzi się teraz po ok.3 godz.A je dużo gęstej kaszki na dobranoc.A to fotki z wczoraj.Zuzia z koleżankami(to ta w środku)

Załączniki

• Obraz 0324.jpg
    Obraz 0324.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 19
  • Obraz 0325.jpg
    Obraz 0325.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 22
  • Obraz 0323.jpg
    Obraz 0323.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Do góry