reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Monika- Esti ma racje, moze to wina jedzenia skoro mały ulewa..a ulewał wczesniej czy dopiero teraz zaczal?
Moj Borysek bardzo ulewal do okolo 4 miesiaca. teraz juz zdecydowanie mniej. czasem jeszcze mu sie zdarzy ale to jak sie przeje...Poza tym dostalismy \bebilon \pepti, ktory tez podobno gestenije w żoładeczku....
moze tez ulewac przez to,że za radykalnie wprowadzasz mu nowe produkty zywieniowe. Jesli dzis np wprowadzasz mu produkt z brukselka to jutro nie wprowadzaj mu czegos nowego tylko odczekaj kilka dni i zobacz jak reaguje
My jestesmy na wsi u moich rodzicow. Dzis caly dzien w lesie. Super ale nogi mam zmeczone jak diabli

reklama
Esti- spojrzałam na zdjecie Olisia "wyskakujacego" z bujaczka. \kurcze \borys ostatnio zrobił to samo- az zamarłam jak to zobaczyłam....

Esti- Borysek wczoraj skończył 5 miesiecy, juz probuje sam siedziec. Chwilke sam siedzi ale po kilku sekundach leci na bok :-)Do niczego go nie zmuszam bo podobno nie wolno ale cwiczyc mozna:-);-)

e-stera w ktorym tyg urodzil sie Oli? moja Zosia w 32+3dni. mi mowili, ze wazne jest ze przybiera rownomiernie. A byly jakies problemy na poczatku? zosia lezala w szpitalu 3 tyg,ale nie miala zadnych problemow zdrowotnych, dostala tylko tlen na 36 godz.

Asia S- brawa dla Boryska, moja Zosia podciaga sie i chce siedziec ale ni umie jeszcze utrzymac glowki, jeszcze sie buja :-)

Ostatnia edycja:
naj,naj dla Boryska na ukończenie 5 miesięcy od Mikiego i cioci Moniki

Załączniki

• 49s.gif
    49s.gif
    45,3 KB · Wyświetleń: 53
Esti-daję bebiko na noc z dodatkiem kaszki ryżowej a tak to cycek ale teraz już żadko A obiadki je różne,od niedawna z dodatkiem kurczaka czy indyka,I je chętnie,zawsze cały słoiczek 125 ml

Anula Oli sie urodzil na początku 37 tygodnia ale z wagą i wymiarami jak w 33 tygodniu.Leżał pod CPAP półtorej doby, w inkubatorze , miał zaplenie płuc, hypoglikemię i problemy z serduszkiem.......w szpitalu spędziliśmy 2 tygodnie
Monika a z owoców to co mu dajesz?

reklama
ze słoiczka po 4 i 5 m-cuPrewarznie jabłuszka z czymś,ale właśnie deserków dawałam mu mało ostatnio.To chyba wynik obrzarstwa,jak myślisz?Ale chyba coś nie tak z jego żołądkiem,bo skoro tak duże ilości ulewa i to niestrawione.

Do góry