reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Monika- Esti ma racje, moze to wina jedzenia skoro mały ulewa..a ulewał wczesniej czy dopiero teraz zaczal?
Moj Borysek bardzo ulewal do okolo 4 miesiaca. teraz juz zdecydowanie mniej. czasem jeszcze mu sie zdarzy ale to jak sie przeje...Poza tym dostalismy \bebilon \pepti, ktory tez podobno gestenije w żoładeczku....
moze tez ulewac przez to,że za radykalnie wprowadzasz mu nowe produkty zywieniowe. Jesli dzis np wprowadzasz mu produkt z brukselka to jutro nie wprowadzaj mu czegos nowego tylko odczekaj kilka dni i zobacz jak reaguje
My jestesmy na wsi u moich rodzicow. Dzis caly dzien w lesie. Super ale nogi mam zmeczone jak diabli

reklama
Esti- spojrzałam na zdjecie Olisia "wyskakujacego" z bujaczka. \kurcze \borys ostatnio zrobił to samo- az zamarłam jak to zobaczyłam....

Esti- Borysek wczoraj skończył 5 miesiecy, juz probuje sam siedziec. Chwilke sam siedzi ale po kilku sekundach leci na bok :-)Do niczego go nie zmuszam bo podobno nie wolno ale cwiczyc mozna:-);-)

e-stera w ktorym tyg urodzil sie Oli? moja Zosia w 32+3dni. mi mowili, ze wazne jest ze przybiera rownomiernie. A byly jakies problemy na poczatku? zosia lezala w szpitalu 3 tyg,ale nie miala zadnych problemow zdrowotnych, dostala tylko tlen na 36 godz.

Asia S- brawa dla Boryska, moja Zosia podciaga sie i chce siedziec ale ni umie jeszcze utrzymac glowki, jeszcze sie buja :-)

Ostatnia edycja:
naj,naj dla Boryska na ukończenie 5 miesięcy od Mikiego i cioci Moniki

Załączniki

• 49s.gif
    49s.gif
    45,3 KB · Wyświetleń: 59
Esti-daję bebiko na noc z dodatkiem kaszki ryżowej a tak to cycek ale teraz już żadko A obiadki je różne,od niedawna z dodatkiem kurczaka czy indyka,I je chętnie,zawsze cały słoiczek 125 ml

Anula Oli sie urodzil na początku 37 tygodnia ale z wagą i wymiarami jak w 33 tygodniu.Leżał pod CPAP półtorej doby, w inkubatorze , miał zaplenie płuc, hypoglikemię i problemy z serduszkiem.......w szpitalu spędziliśmy 2 tygodnie
Monika a z owoców to co mu dajesz?

reklama
ze słoiczka po 4 i 5 m-cuPrewarznie jabłuszka z czymś,ale właśnie deserków dawałam mu mało ostatnio.To chyba wynik obrzarstwa,jak myślisz?Ale chyba coś nie tak z jego żołądkiem,bo skoro tak duże ilości ulewa i to niestrawione.

Do góry