reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Kamilku,Karolku i Nikolciu wszytskiego co naj naj naj z okazji 5 i 6 miesiaczkow:-)

Monika ucaluj mocno Mikiego gratlacje dzielny facet z niego!!!:tak:
ale macie fajnie a u mnie leje wieje i zimno!!!!:-(
no nic ruszam pupke i posprzatam troche nasze krolestwo;-)
Aga a dziekuje za komplement:-p

Ostatnia edycja:
reklama
gratulacje dla Mikiego:-)
u nas jeszcze ząbka nie widać, a marze o nim...
Zosia też już prawie sama siedzi:szok:
a jak sie przewróci to patrzy na mnie takim wzrokiem,ze śmiać mi sie chce:-D
ale juz coraz dłużej sama sobie siedzi..

hejka
a my po wizycie u pediatry z Alunią "mała" waży 7200 i ma ok 68-70cm
new_blink.gif
new_scared.gif
Niestety wyniki baań zle Bardzo słabe zelazo i chyba jakieś zakażenie w pochwie Mam powtórzyć badanie moczu ale najpierw przez 3dni mam jej przemywac pisie rywanolem a potem zrobić badanie moczu z rozmazem ehhhhh

ku przestrodze:
kolezanki córcia też się bawiła woreczkiem i kawałek sobie wsadziła do gardełka Przykleił sie jej do przełyku........było bardzo ciężko

salik- czemu?
Moj skonczył prace o 16 i jeszcze do tej pory go nie ma!
Kacperek spi, jakoś nie moe sie biedny wyspać, nie je robi dwa łyczki i płacze:(

Witam mamusie.
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzisiejszych jubilatków.
Pozdrowienia i gratulacje z powodu 1 ząbka dla Maksika i Mikiego. U nas śliny co nie miara. Ciekawe kiedy wyjdzie 1 ząbek u Dawcia ale najczesciej słysze od koleżanek, że wychodziły ząbki ic dzieciaczkom w 9 miesiącu, ale wowczas jeden po 2 po 3 ;-)

reklama
Do góry