reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti cudownych chwil pozycia malzenskiego !!!!!spoznione ale szczere...:zawstydzona/y:a Olis pieknie sie w mamusie wtula:tak:
Joa zdjecie babci rewelacyjne!!!
Pumi super ze Mimisia ma juz kolczyczi teraz zeby tylko ja nie uczulilo i super!;-)
Mili ciesze sie ze decyzja co do sukni podjeta!:tak:
Natka bubus mleczka modyfikowanego wypija ok 100ml soczka nawet 120ml;-)
Asia s mam nadzieje ze wakacje sie udadza z Boryskiem i ze dobrze zniesie podroz!!:tak:
Esti ja farbuje Natural & Easy firmy Szwarckopf jaos tak :laugh2:
Masiek jak to czasem wypadnie cos niespodziewanego az przykro...:zawstydzona/y:
Pumi ciesze sie ze wyniki sa dobre!
Dziubus ciesze sie ze juz tylko czekacie na cudowny dzien!!Wasz cudowny dzien:-)a moze cos Ci zaszkodzilo.....:confused:
Kama gratulki dla MAxia z okazji 1 zabkunia!!!!:-)

a ja dzis humor nieciekawy nie wiem czemu ......w pracy sie narobilam moze dlatego ale jak wrocilam i Kubus tak fajnie pluje to mnie tym rozbraja i juz jest oki!!:rofl2:na spacerek wyszlismy a taki wiatr sie zerwal ze glowa mala!!!:szok:wrocilismy do domku:baffled:aha i udalo mu sie wziazc paluszki od stopek do buziuni:-Dna szczescie ja swojego mezczyzne tak wyszkolilam -zarcik wie ze musi mu zrobic rano sniadanie i do pracy rowniez ja mu tez robie i jakos sie uzupelniamy jak ktores nie ma jak sobie zrobic bo cos tam;-)

reklama
jednm szybciej jednym pozniej wychodza, dziecu mojej kumpeli wszedl jak mial 5 miesiecy czyli poltorej miesiaca temu i marudzil tylko w dzien w tych samych godzinach i to bylo przewaznie na rannych spacerach a potem po 3 dniach juz mial 2 zabka eraz wyglada jak kroliczek a wiktor nadal bez zebow ... trzeba czekac no niestety.

Gratulacje dla Maksika pierwszego zabka;-)
Amnie dzisiaj nogi w tylek wlaza bo 5 godzin ciagle lazilam z mala na spacerze pozniej jeszcze poszlismy do castoramy umywale i lustro wybierac na piechotke i ledwo zyje:rofl2:

Witam...u nas pogoda paskudna..zimno, pochmurno, całą noc lało i burz była.
Oliś nie śpi od 6 i na śpiącego nie wygląda..........mąż do pracy na cały dzień a ja jadę do Czarnej Bialostockiej- do kolezanki:tak:

reklama
Do góry