reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja czuję sie marnie- po wczorajszym grilu u nas! :) wypiłam 5 drinków dzinu z tonikiem i byłam strasznie pijana, a wódki nie lubie,o jejku ale mi się kręciło w głowie! dawnooo tak nie miałam chyba przed ciążą tak się upiłam-ale wszystko w miare rozsądku oczywiście!
W każdym bądz razie, gril udany!
Mały nie chciał zasnąć wieczorem więc siedział z nami w domku pod strzechą .
Dzis wstaliśmy o 7.50 więc jestem wyspana,
Za tydzień idziemy na weselicho więc małego musze zawiesc do Łodzi d teściowej, nie wiem jak przeżyje to rozstanie
Kacperek tez ma nawał sliny ale ząbków ani widu ani słychu!

reklama
U nas pogoda taka sobie ale dzisiaj tescie robia impreze na dzialce bo obchodza 25 lecie slubu a my nie mamy zadnego prezentu jeszcze bo nie wiemy co kupic, moze jakas podpowiedz dziewczynki??? jak R wroci o 11 z roboty to jedziemy cos poszukac na ta okazje no i jeszcze tesciu ma urodziny. Bosze jak mi sie nie chce isc na ta impreze:baffled::angry:

mii moi dziadkowie na 50 rocznice lubu dostali, aparat cyfrowy, telefon z przenosna sluchawka , remont sufitu (kasetony) olbrzymi piekny obraz, kawiaty - standardowo. moze cos ci przyjdzie do glowy zycze powodzzenia.

witamy :)
wczoraj bylismy praktycznie caly dzien poza domem, najpierw u ginekologa, potem na 3 godz zakupach a wieczorkiem u znajomych na pozegnaniu kolezanki :) nicolka mamy wizyte przeczekala z tatusiem, ktory musial przyjechac na pol godzinki z pracy, zakupy calutkie przespala smacznie a u znajomych troszke marudzila bo nie mogla zasnac ale jak juz ja mama ukolysla to spala bez przebudzeniai obudzila sie dopiero w domku ok 1 jak musialam ja z wozka wyciagnac i rozebrac do spania :)
najlepsze zyczonka dla Kamilka,Maksika i Karolka na 5 i 6 miesiaczek, duzo zdrowka i uśmiechu :):-)

Ostatnia edycja:
co za okropny dzien -pada ,wieje no trudno watpie zeby sie wypogodzilo chyba ze przestanie padac to wyjde z nim zeby troche sie dotlenil;-)a mnie muli dzisiaj na maxa.....nie wyspalam ze -reszta wiadomo gdzie :-pi Ł sie smial ze mam kaca po 1 malusim piwie :-Ddzis sama bo tescie na wycieczke pupcie ruszyli;-)a obiad mam z glowy bo mis przyniosl z restauracji gdzie pracuje jakiegos kuraka i rybcie:-)
Kubus cos mi spi ale z przerwami nie wiem why a tak cicho jest:confused::baffled:dalam mu troche kaszki ryzowej z jablkiem malo zjadl bo spiacy i spi dalej no nic jak sie obudzi to zje reszte za kare ale mu smakowalo:tak:ciekawa jestem wynikow powinny byc w przyszlym tyg.....oby mu nie wzroslo....:zawstydzona/y:po mleku sztucznym bo ma wiecej bialka jak cyckowe mleczko.ah:zawstydzona/y:Salik fajny i mily glosik masz:-pdzieki dzieki dzieki klaniam sie nisko za porady!!!!!:tak:

Witam.A moje dziecko dzisiaj sobie pospało do 8 rano.Tzn.przebudził się o 4 ,wypił butle i zasnął.
Ale się wyspałam.Teraz też sobie kima a ja mogę podgonić robotę w domu i zajrzeć do Was.
U nas pogoda wspaniała jest cieplutko i świeci słońce więc po obiadku wymarsz z domu.

Dziś rano przebił się Mikiemu pierwszy ząbek,choć widać zaledwie 1 mm ale jest-nareszcie!!!!!!!!!!To dlatego jest ostatnio taki nie do wytrzymania.No i zaczyna prosto siedzieć ale trzeba go podtrzymywać.

reklama
Najlepszego-dla Karolka na skończenie pół roczku i Nikolki oraz Maksika serduszkowego na 5 miesiąc od Mikiego i cioci Moniki

Załączniki

• 49s.gif
    49s.gif
    45,3 KB · Wyświetleń: 54
  • gratulacje.gif
    gratulacje.gif
    54,4 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
Do góry