reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

agnieszka dzięki za wytłumaczenie,a swoją drogą to ta trzydniówka to okropna sprawa..
z tym przekłuwaniem uszu to naprawde wstrzymajcie,bo nie osądzając nikogo,ale to tez jest po to zeby chyba troche wzbudzać zachwyt u ciotek, babć i wogóle,bo przecież każdy jest zachwycony jak widzi taka maleńką dzidzię ze złotymi kolczykami... może niedługo już zaczniemy im bransoletki i łańcuszki zakładać;-)
wiem że te kolczyki to fajna sprawa,ale nie za wczesnie..
przewaznie nasze dzieciaczki spią na boczku wiec chcac nie chcac przygniatają troszkę te uszka i jak sa tam kolczyki to napewno sie troche odduszają,więc to tak naprawde jest niepotrzebne:no:

reklama
Kacperek też podkurcza juz nóżki tyłeczek do góry maksymalnie i robi tak jak slimak do przodu, do przpdu tylek i do przodu tyłek i do przpdu hihihhi trzeba teraz mardzo uważac bo jak go tylko na łózku połeże to czasami całe przepełznie!
Domini tez tak zaczyna robic:tak:
Wyniki genetyczne beda za miesiac- ale genetyk po wnikliwym obejrzeniu0 stwierdzil ze syndrom downa raczej nie zauwazalny:tak:
Esti- wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!

i widzisz pumi trzeba bylo sie tak martwic ??? a tych lekarzy co ci tyle chrob nawymyslali to do sadu z nimi !!!! barany jeden pospolite kto m pozwolil wogole byc lekarzami !!!! banda kretynow!!!! no i widzisz muwilismy ze wszystko bedzie dobrze nic sie nie martw.

pumi wiedzialam ze bedzie dobrze
ja na szczepienia za tydz ciekawe ile warzy Karol ale u nas trzeba poprosic zeby zwazyli dziecko sami nie waza o mierzeniu glowy czy czegokolwiek nie ma mowy dobrze ze wogle szczepia :confused:
frodo masz co przytulac:-)

helenko u nas tez nie mierzą, tylko ważą dziecko:baffled:
ale ogólnie nie narzekam na nasze piegniarki bo sa mile i wogóle zagadują do małej i sie do niej śmieją,a ta moja maluda jest taka otwarta ze sie do wszystkich śmieje i cieszy-ale po szczepieniu juz nie jest taka wesoła:-D patrzy tak na nie jakby chciala je wzrokiem zabić, my do nastepnego szczepienia dopiero za 3 tygodnie idziemy..... brrrrrrrrr:crazy:

Pumi wiedzialam ze bedzie ok;-)
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: strasznie fajnie mi sie dzien zacząl , wysypal mi sie prawie caly sloik kawy rozpuszczalnej:wściekła/y::wściekła/y: bobrze ze chociaz troche zostalo

cześć laseczki,
w końcu dorwałam się do komputera, bo odkąd S jest to wiecznie siedzi na tym durnym allegro :wściekła/y: wczoraj mieliśmy cudowny dzień, S przygotował dla mnie kolację - chyba po raz pierwszy od 4lat!! :szok: i to sam z siebie, nawet nic mu nie mówiłam!! potem mieliśmy baaaaardzo udany wieczór, a dziś rano - znowuż sensacje... 5.30, karmie małą, nagle strasznie brzuch zaczął mnie boleć, odstawiłam Martyśkę, poszłam do kibelka, to co nie wyszło dołem to poszło górą - znowu!! S mnie nastraszył że skoro wymiotuję to może w ciąży jestem.... :szok: powiedzcie że nie jestem!! przecież to niemożliwe...
dziś idziemy odebrać obraczki i do knajpy ostatecznie zapłacić i już będzie wszystko do śłubu przygotowane!! :laugh2:

reklama
Do góry