reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Jooooaaa wcale nie musisz być mocno wysmarowana...ja maluję na śluby..........zazwyczaj jest to delikatny makijaż i podkreślone są oczy i usta-to bardzo ważne........kolory są pastelowe i stonowane..ale usta muszą być wyraźne.
Ja mam podkład który faktycznie utrzymuje sie 24 godziny i wygląda bardzo naturalnie.....ale to też kwestia nałożenia
Na pewno będzie pięknie wyglądać

reklama
u nas podobnie z tym łóżkiem... mała się tak przekręca że niemożliwe jest zostawienie jej samej choćby na pół minutki na łóżku. jedynie podłoga i mata..
a dzisiaj Zosia wypiła 150ml mleka. zawsze wypijała 120ml..
niewiem czy jej nie pozwalam za duzo pić???
ile wypijają wasze maludy??

Esti-serdeczne naj,naj z okazji rocznicy ślubu

Załączniki

• 63.jpg
    63.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 18
Esti, paczkę wysłałam priorytetem żeby było szybciej, powinna dzisiaj dość a jutro najpóźniej:)
Co do makijażu podbudowałas mnie:) choć pomalowane usta mnie przerażają bo nigdy ich nie maluję!! :(

witam

wypowiem sie co do przebijania uszu raczej sie nie zaleca z powodu 1. chrząstak w uszach zmnienia sie do 3 roku zycia i po 3 roku zycia dopiero mozna spokojnie przebić uszka 2. uczulenie bardzo łatwo mozna uczulic na nikiel i inne swinstwa zawarte w metalach nawet w złacie

mi osobiscie bardzo podobaja sie małe dziewczynki z kolczyczkami ale niestety mam w domu lekarza nie pozwolił kategorycznie zabronił nawet jak Kokunia sama BBBBBBARDZO chciała

reklama
Gabi dzis znowu ciezko zasypia ... wrrrrrrrrrrr na obiadek pierogi z truskawkami chyba juz ostatnimi

co do siedzienia to spokojnie Gabi jest najmniej starasza o 2 tygodnia od Waszych szkrabów
zeb ów nadal nie widać

Do góry