reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti ale Olis maly zarloczek, moja N nawet 150 nie zje mleka a co dopiero deser:-D
ja mam podgrzewacz z lovi i tam pisze by canpol
aOLA kiecka mi potrzebna bo bede swiadkowa na slubie mojej siostry
dziekuje za rady,dzieki Wam jestem na 100 procent pewna ze chce ja miec ale maz nie pozwala mi jej zamowic przez internet wiec w lipcu pojade do tej miejscowosci i ja kupie bo to od mojego miasta tylko 50 km
cos mi sie zrobilo na laptopie ze jak wciskam literke y to pisze z i odwrotnie nie wiem jak to wylacyzc:confused::baffled:

reklama
Pumis mam do Ciebie pytanko bo widze ze Mimisi juz uszka przebilas, czy bardzo ja bolalo bo ja chce Natalce w polowie lipca przekluc, kurcze cos mi sie z klawiatura porobilo nawet znaku zapztania dac nie moge:angry::baffled:

Mili wciśnij ctrl i shift jednocześnie
A mnie dzisiaj znowu pękała głowa...zdrzemnęłam się od 21:30.......teraz wstałam.........głowa lepiej ale spać moi sie nie chce:no:
Jutro z Olim na szczepienie.zobaczymy ile waży ten mój żarłoczek:rofl2::rofl2::rofl2:

Albi ciepłe okłady są dobre...........-uwaga na rumianek , bo często uczula -chodzi o to żeby było ciepło, bo jęczmień lubi ciepło........i pocieranie złotą obrączka, bo też ciepło sie wytwarza

Pumis mam do Ciebie pytanko bo widze ze Mimisi juz uszka przebilas, czy bardzo ja bolalo bo ja chce Natalce w polowie lipca przekluc, kurcze cos mi sie z klawiatura porobilo nawet znaku zapztania dac nie moge:angry::baffled:
Mili- przeprowadzilam wywiad i jednoglosnie " im szybciej tym lepiej", Ona jeszcze nie byla swiadoma tego co sie dzieje i zawrzeszczala tylko chwile i od razu ja zajelam czyms innym. Tu jest taki specjalny salon gdzie przebija sie uszka niemowlaczkom oraz zaklada sie specjalne bezpieczne kolczyki przeznaczone dla malych dzieci- innych nie wolno bo moga stwarzac zagrozenie. Ciesze sie ze jej przebilam bo ma juz z glowy na cale zycie a wreszcie uciszyly sie komentarze w stylu" ooo jaki ladny chlopczyk!"
Albi - zlota obraczke najpierw trzeba potrzec o flanele a potem trzec jeczmien- na mnie to skutkowalo bo to cholerstwo mnie czesto dopadalo

Dziuba- Martynka uroczo wyglada na zdjeciu w podpisie. Ma super czapeczke z uszkami- ja bede mame prosic zeby dla Domini takie poprzysylala na zime bo tu nie ma z uszami:no:
Jutro jedziemy na badania genetyczne- mam lekkiego stresa:-(
A to foty z dzis:

Załączniki

• czer.JPG
    czer.JPG
    108,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 24 czer (1).JPG
    24 czer (1).JPG
    82,6 KB · Wyświetleń: 35
  • 24.o6.JPG
    24.o6.JPG
    93,9 KB · Wyświetleń: 34
  • 009.JPG
    009.JPG
    117,4 KB · Wyświetleń: 42
pumi na pewno wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki:-):-):-):-)
moje dzieci bawily sie z Karolkiem w zorroP1000264.JPG;-) swoja droga Karol dzis strasznie marudzil w nocy i jestem padnieta:baffled:

Witam w ten pochmurny, zimny i deszczowy poranek:-)
Pomimo tego humor mi dopisuje.................padało całą noc i przynajmniej nie boli mnie głowa:tak:
Pumi trzymam kciuki......................na pewno będzie dobrze.Dominisia słodak jak ciasteczko lukrowane:-D
Helenka ależ przystojny ten Twój Zorro;-)

A my dzisiaj mamy 4 rocznicę ślubu.................dzisiaj zrobię romantyczną kolację................a w sobotę mnie K ma gdzieś ma zabrać.Niestety dzisiaj pracuje od 8-20:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry