reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Esterka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu:tak:
Pumis zobaczysz wszystko bedzie dobrze 3mam za Was kciuki a Mimisia slodko i przepieknie wyglada w tych kolczykach wiec ja mojej tez przebije u mnie w miescie tez jest kosmetyczka co takim maluszkom przebija uszka i zaklada specjalne kolczyki.
Esterka wlaczylam z rana od nowa kompa i juz dziala klawiatura, dziwne to jakies ale dzieki;-)

Esti- wszystkiego naj- 4 lata to juz coś boze ja jetem z adamem 4 lata a co dopiero w małżeństwie, podobno ten papier dużo zmienia! bo jak narazie to ciagle sie kłócimy, może dlatego że za kilkanaście dni bierzemy ślub ehhhh

Kacperkowi kupiliśmy pianinko a ku ku super ma zabawe wieczorami.
Wczoraj byłam na zakupach- białe bermudy na kancik, 2 bluzeczki z gołymi plecami i bielizma :):):)

Kacperek też podkurcza juz nóżki tyłeczek do góry maksymalnie i robi tak jak slimak do przodu, do przpdu tylek i do przodu tyłek i do przpdu hihihhi trzeba teraz mardzo uważac bo jak go tylko na łózku połeże to czasami całe przepełznie!

joooaaa fajnie ze zakupy tak ci sie udały:-)
ja przedwczoraj bylam i nowe zdobycze to czarna kurtka, zielona bluzka i różowe króciutkie spodenki-uwielbiam takie;-)
maluda się właśnie obudziła, nic, uciekam zrobić jej mleczko:laugh2:
milego dnia i buziaczki dla maleństw

A to własnie to pianinko:) jejku ile mam do czytania ,Wy ciągle coś piszecie hihihhi
Przeglądam zjecia i wynalazłam jedno super mojej babci ze Świąt Bożego Narodzenia!

Załączniki

• DSCF1052.jpg
    DSCF1052.jpg
    261,1 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00546.JPG
    DSC00546.JPG
    363,1 KB · Wyświetleń: 24
Natka ja w za krutkich nie moge chodzić bo jestem szeroka w biodrach i mam duza dupe i takie krutkie to chyba nie za barddzo by leżały ....

reklama
Ja już też nie zostawiam małego na łózku własnie od kad mi przepełzał całe łózko
!!!!
Genialny jest oliś, to są takie skarby! a jak śpią to są takie przecudne i jakie minki czasami wyrabiają!!!
Wczoraj umówiłam się na makijąż ślubny- podobno utrzymuje sie 24 h! wypastują mnie pewnie hihihi nie lubie mocnych makijażów a niestetyy ślubne własnie takie sa może nie wyzywające kolory ale mocno podkreślone atuty są!

Do góry