reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Dziubek to dla Ciebie lovi podejzewam, ze Canpol zostanie zastapiony całkowiecie nazwą Lovi w związku z przejeciem przez Nivea.
Esti no kochana jestem pod wrazaniem ilości jakie zjadł Olis ;-)

czesc kobietki, maly spi ja mam wolne chociaz teraz ... dzisiaj caly dzien na dworze a czache mi rozwalało !!! masakra chyba serio to cisnienie do kitu jest !!!

Mili sukienka fajna , ja jestem za niska i chyba nie wygladalabym w niej korzystnie chyba ze w obcasie 10 cm albo 15 :-) :-D

my mamy z lovi czyli canpola butelke sylikonowa do karmienia http://www.allegro.pl/item382133604_butelka_silikon_wielofunkcyjna_230_ml_canpol_lovi.html jest super :-)

Ostatnia edycja:
Ubłagałam Bartka żeby dał mi do Was napisać(on stale siedzi i gra).No i jesteśmy po pierwszym karmieniu nowym smoczkiem.Ale dziwnie Mikiemu się ciągnęło bo dotychczas miał smoczki dłuższe.Zrobiłam mu więcej kaszki niż zwykle,męczył się z tym smoczkiem ale wytrąbił wszystko już po 10 min. i zasnął.Ładnie śpi i może wreszcie skończą te męczarnie z częstym budzeniem.

śmiać mi się chce,bo ta moja szwagierka urodzila jakies 2 godzinki temu i dzwonil do nas ten jej chlopak czyli brat M, i mówi że ma córke Gabriele a my sie go pytamy ile waży, a on,ze niewie ale chyba 3500, ja sie pytam a ile ma cm? a on no gdzieś z 50 napewno.. i kto tu jest w szoku poporodowym???:-D
i potem już ani słowa nie mógł z siebie wydusić..
ale mo M po porodzie dzwoni do mojej mamy i mówi: Natalia urodziła i zaczął ryczeć w ten telefon, a moja mama sie do niego drze że ma wszystko opowiedzieć a on też ani be ani me nie mógł z siebie wypowiedzieć i na końcu dał mi ten telefon,a mnie akurat lekarz zszywał i musiałam wszystko opowiedzieć..
tacy są ci faceci:-)

reklama
Do góry