reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
a my wazymy za duzo przez ostatnie 6 tyg znowu 1100 i praktycznie tylko na piersi nawet teraz mniej cycusia a wiecej soczki pół na pół z wodą

próbuje jej cos przemycac zastepujac cycyusia ale nie bardzo chce jesc dzis zjadła malinki rozbryzgane z WIELKIM apetytem i spi juz całą godzine to az nipodobne do tej panny

sama chciałabym wiedziec w poniedziałek wieczorem jakos mnie mdliło niewiadomo skad i jak cała noc zygałam jak kot i cały wtorek dopiero gdzies o 21 wróciłam do zycia

podejzewam ze to od dmuchania materaca mam siostrzenice na wakacjach i kupilismy taki duzy dmuchany materac smierdział samą gumą a ze pompki nie miałam to płuca uruchomiłam i chyba sie tej gumy nawdychałam nie wiem???????? ale fatalnie sie czułam ledwo z lózka sie zwlekałam kolejny raz zawiodłam sie na moim męzu a doceniłam dliskosc mamy

Obraz 101.jpg

Obraz 108.jpg

tak wygląda Gabi chyba zdrowo balismy sie ze przez te fałdeczki nam nie bedzie siedziała a PROSZE juz od tygodnia sama siedzi!!!!!

Myszorka Gabi slicznotka! a jesli chodzi o te Twoje zwracanie hm moze nadmierny wysilek dmuchania tego materaca?bo mi sie wtedy robi slabo i kreci w glowie od wysilku wiec moze dlatego???:confused:
Kasia jak dobrze wazy to poczekaj od pol roku nalezy dzieciom ponoc rozszerzac diete delikatnie o jebluszko i mafefke;-)jak nie ma potrzeby to po co??ja zaczelam bo wrocilam do pracy a i tak dalej karmie cyckiem procz deserku i obiadku ale to dostaje raz dziennie plus soczek rozcienczony lub herbatke wiec jeszcze duzo nie dostaje bo po pol sloiczka i 3mamy sie troszq godzin poki co jest si:tak:

a tak wogole to masakra na dworq...goraco pelno muszek nie muszek wiec wytrzymalismy tylko godzinke a teraz broimy na macie i mamcia za 2h spada do pracy a jutro na rano wiec odwiedze Was wieczorkiem jak mnie na kompa pusci moj Ł :-p

sama chciałabym wiedziec w poniedziałek wieczorem jakos mnie mdliło niewiadomo skad i jak cała noc zygałam jak kot i cały wtorek dopiero gdzies o 21 wróciłam do zycia

podejzewam ze to od dmuchania materaca mam siostrzenice na wakacjach i kupilismy taki duzy dmuchany materac smierdział samą gumą a ze pompki nie miałam to płuca uruchomiłam i chyba sie tej gumy nawdychałam nie wiem???????? ale fatalnie sie czułam ledwo z lózka sie zwlekałam kolejny raz zawiodłam sie na moim męzu a doceniłam dliskosc mamy
To inaczej rzecz ujmując po prostu sie nacpałas ;-). Dobrze, ze ci lepiej. Gabi wyglada fajnie i ładnie siedzi. Moj jak go posadze to siedzi ale za chwile pada na brzuch bo zaczyna gryzc wszystko co ma pod nogami nawet jak jest to tylko przescieradlo
:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mili suknia piękna................śliczny kolor.uważam ,ze jak jesteś sarszą na ślubie to jest idealna na tę okazję:tak::tak:
Myszorka ależ ona słodka........i pięknei siedzi:-). a może Cię dopadła grypa żołądkowa?
Dziuba a Ty jak się czujesz?Już lepiej?
Kasia mnie siew wydaje,że możesz pomalutku zacząć wprowadzać....ona ma już 5 miesięcy

reklama
siedzi pieknie wrecz wzorowo ale ot tak usiadła i juz !!!!!!! jakos wczesniej jej nie sadzałam
grypa zoładkowa moze jednodniowa???? nie wiem wazne ze juz sie skonczyło dzisiaj jestem na rosołku duzo pije bo cycyusie jakies puste

Do góry