reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc dziewczynki. ja wczoraj tak jak Esterka padłam z małym o 21 i wstałam o 00:30 na dopojenie Dawisia.
Tak jak myslałam, nie bede miała czasu nawet na 3 min dziennie na bb ale w weekend jakos mam nadzieje sie wyrabiac i was tu odwiedzac.

reklama
jeny, jak tak się słucha że ta rodzi, ta już urodziła a tamtej wody odeszły to znowuż mam ochotę być w ciąży!! :szok:

Kasiu, Nicolka jest superowa!!
Salik u nas też zi,mno, mała biega w cienkim body z długim rękawem i bluzie bo wiatr taki zimny że glowe chce urwać!!

Dziuba , Natka dziekuje jestescie kochane;-)
U nas tez chlodniej ale slonko sie przebija.
Dziubus ja jak widze kobiete w ciazy to strasznie zazdroszcze tego brzusia i tesknie za swoim:-)
Wczoraj R nauczyl Natalie bawic sie w indianinca:rofl2: przytykal jej lekko buzke i ona wiedziala ze ma wtedy sobie gadac i taki smieszne dzwieki wychodzily:-D ale mielismy ubaw, a jaka spryciula wiedziala ze jak tata przylozy reke to trzeba sie odzywac:-D:-D:-D

Ewcia wybacz pomylilam strony i fora:zawstydzona/y:sierota ze mnie......:wściekła/y:
Monika moj tez ulewa ale nie duzo i nie tak czesto i tez nie wiem czemu :confused:i to od niedawna....
Aga filmik cudny!
Natka Zosienka jest slodziakowa na maxa!!
Mili zycze Wam dalszego udanego pozycia malzenskiego - juz niedlugo na nowym mieszkanku i zobaczysz jak bedzie cudowne!!!!!!:tak:
Pumi 3mam kciuki -ja tez mialam ten sam problem -uszy do gory i probuj dalej w koncu chwyci:tak:
Albi odwiedzaj nas!:tak:przyjemnej i spokojnej pracy!

ja dzis znow na popoludnie do pracy ale na szczescie udaje mi sie do Was zagladac!:-)a Bubus grzeczny (odpukac:-p)ladnie zasypia jak mnie nie ma sam w lozeczq :happy2:mata mu sie bardzo podoba!az piszczy a i nozki zaczyna brac do buzki ale ledwo dosiega i mamy ubaw i tak smiesznie wciaga do buzi dolna warge i pluje:laugh2:

Wczoraj dostałam 200 zł na zakupy i dzisiaj jade do kalisza z koleżanką no i kacerek tez:)
Wczorajszy gril zaliczam do udanych, mały spał w wózeczku do 10.30 przykryy kocykami i jakie swoeze powietrze to dlatego tak długo spał- przynajmniej sposok był, inormalnie mogłam sobie kielonka wypić:)
Teście przyjezdzaja na wekeend o jezu!
Zaraz wyruszamy więc wszystkim mamuskom i ich pociechom życzymy udanego dzionka :*:*:*

reklama
Do góry