reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziewczyny a wracając do tematu MLEKO to tu w Holandii mleko początkowe z numerkiem 1 jest od 0-6 m-cy...
to nierozumiem dlaczego w polsce nie ma jeszcze takich oznaczeń,skoro pediatrzy zalecają również picie mleczka nr1 do ukończenia pół roczku przez dzieciątko.

reklama
dziewczyny a wracając do tematu MLEKO to tu w Holandii mleko początkowe z numerkiem 1 jest od 0-6 m-cy...
to nierozumiem dlaczego w polsce nie ma jeszcze takich oznaczeń,skoro pediatrzy zalecają również picie mleczka nr1 do ukończenia pół roczku przez dzieciątko.
Powoli, p[roducenci zaczyną wprowadzac takie informacje.

witam
u nas ciężka nocka Piotruś wczoraj wieczorem wywrócił się i zbił mocno oba kolana I w nocy co chwilę się budził że go boli no a jak on się budził to i Alusie budził Już się zastanawiałam czy nie jechac z nim do szpitala Rano tez był nie mrawy aż usłyszał że idziemy do piaskownicy normalnie przyspieszenia dostał A taki był bolący Prawdziwy mężczyzna mi rośnie-marudzi w chorobie jak stary chłop

mili sukienka super A na jaką okazję? bo nie doczytałam

co do ciężarnych i tego tęsknego wzroku to też tak miałam po pierwszej ciąży Teraz to raczej patrzę i myślę"jak dobrze że to już za mną" Chociaż nie wykluczam trzeciego bobaska

hej dziewczyni :) my znow po srednio przespanej nocy :baffled:ale co tam;-):-) bylam zwazyc dzis niolke i wazy 6700 :)no i tutaj mam pytanie, otoz: 3 tyg temu wazyla 6460wiec tylko 240g przybrala, czy to nie za malo troszke? bo az sie przestraszylam, ze tak malo, bo ja tylko piersia karmie imoze juz jej nie wystarcza tylko moje mleczko...:( nie widze, zeby chcila jesc czesciej niz co 2- 3 godz... ale juz sama nie wiem... napiszcie prosze co sadzicie?:confused:
agus tak, tutaj jest slonce ale wiatr taki mocny i zimny, ze musze jej spodnie dlugie i sweterek ubierac:tak:a czapy nie nosi tylko opaske:tak:
mili sliczna sukienusia, ale jesli to tylo na jedna noc wesela to moze lepiej te krotsze co kiedys pokazywalas by byly bardziej praktyczne? ale to tylko moje zdanie, bo tez szukam kiecki na wesele siostry mojego Ł :)

cze... ja po cieżkim dniu i nocy BLEEEEEEEEEE zygałam dalej niz widziałam masakra nie miałam siły na NIC ledwo z łózka sie wytaczałam :-:)-:)-(OKROPNOŚĆ ząbków u nas nadal nie widać a dolne dziąsełka grubasne i juz juz widac zabki ale nie pukają
Gabi pozdrwia wszystkie maluchy
DSC04029.JPG

reklama
Kasia najważniejsze że przybiera A zupkami to jak chcesz ale sądze że nie ma się do czego spieszyć My idziemy w pt do pediatry i wtedy sie dowiem czy jeszcze czekać czy już papusiamy słoiczki

Do góry