reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
popalam, ze 3,4 fajki dziennie..
za chwile znów bede wyzywana?
ale potrafie sie do tego przyznac:szok:
jestem na etapie odstawiania Zosiulki od cycka i daje jej polski odpowiednik BEBILONU, bo tu w Holandii jest zamiast tego NUTRILON w sumie to to samo.

Natka, to odstaw mała od cyca i mozesz palic ale nie przy dziecku i pamietaj, zeby zapalic zaraz po karmieniu cycem i jakies3h po fajce jej nie karm. Jezeli juz musisz zapalic.

Dziubus buty wystrzalowe!!!:laugh2:ja tez mam nadzieje ze z dnia na dzien dorasta mi ten mezczyzna;-):-pi dziekuje za dobre slowo!!!:tak:
Ewa brak mi slow ..................powiem tyle 3maj sie Kochana!!!a odgrywanie sie na dziecku -az smieszne....jakby tam Julcia z przyjemnoscia jezdzila........

ja mleka krowiego nie potępiam, bo i tak zrobisz jak będziesz uważała, zgadzam się że nasi rodzice wychowali się na krowim mleku i żyją dalej... ja osobiście bym odradzała i wstrzymala się od dawania Zosieńce mleka od krowy żeby jej nie zrobić krzywdy... ale do cholery dziewczyno przesań palić!! skoro "popalsz" to znaczy że nie jesteś nałogowcem, a gdyby nawet, to pal sobie jak odstawisz małą od cycka całkowicie, a nie truj jej teraz!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w przeciwieństwie do leka - za to dostaniesz burę!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mała rano dostaje modyfikowane, potem cycek,potem obiadek, gdzieś tam znów cycek, potem deserek, cycek i gdzies jeszcze w miedzyczasie znów cycuś:-)
agnieszka mam nadzieje że nie chcesz ze mna prowadzic jakiejs wojny?
przepraszam ze tak to okreslam,ale teraz żadne inne słowo nie wpadło mi do głowy.
bo ja nie chce się tu z nikim kłócić, bo nawet nie lubię tego:no:

reklama
Do góry