reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

natka nie bede zadnej wojny prowdzic bo nie zjadlam wszystkich rozumow i tez wiele nie wiem , powiedziala co mysle i tyle, zrobisz jak uwazasz to ty jestes jej matka przeciez to nie my bedziemy plakac jak twoje dziecko bedzie w przyszlosci chorowac.

dobranoc :-)

reklama
Natka nawet dziecko bedac biernym palaczem jest bardziej narazone na choroby niz palacz:nerd:oszczedz ja troszke i wytrzymaj w niepaleniu.................

Witam Was wieczorkiem.Doczytałam wreszcie posty w wekendu.
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA ESTI Z OKAZJI URODZIN I DLA ZUZIKA Z OKAZJI KOLEJNEGO MIESIĄCZKA.
Co do mleka krowiego to uważam że jest odpowiednie ale dla starszych dzieci a nie dla naszych maluszków.Ale oczywiście każda mama wie co dobre dla jej dziecka.

A moj malenki wczoraj w nocy budzil sie srednio co godzine z placzem. Szukalismy przyczyny i chyba znalezlismy. Strasznie napuchniete dziasla:szok::rofl2: Chyba ida zabki!!!!

Też chyba bałabym się małemu podawać krowiego mleka ,ale zmienmy temat, zrobiłąm sobie pazurki!! 2 godzinki, i mały został z tata, był z małym w lesie godzinke no postarał się!
zdjęcie z manufaktury-wysypali sztuczną wielka plaze nawet palmy są!!!
a tutaj tatus ze synusiem:)

Załączniki

• DSC01379.jpg
    DSC01379.jpg
    230 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC01374.jpg
    DSC01374.jpg
    285,3 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC01377.jpg
    DSC01377.jpg
    229,9 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC01375.jpg
    DSC01375.jpg
    296 KB · Wyświetleń: 28
to sie napisałam i mi pooooszło

NATKA nie ma co sie obruszać ani obrazać dziewczyny mwią rawde i mają racje a zastawianie sie tym ze nasze mamy nas na mleku krowim wychowa ły to jakas pomyłak GDZIE TE CZASY????? teraz posiejesz sobie marchewke na ogródku i zastanawiasz sie czy to aby dobre bo sasiad pryska bo samochodem jezdzi nastepny na działeczke bo kolejny smieci pali w kominku a jeszcze nastepny zakopuje w ziemi bo mu zal zamówic wiekszy pojemnik cholera jasna ze sie tak wyraze !!!!!!!

ja jak karmiłam Kokunie to piłam i jadłam wszystko pochodzenia KOZIEGO przez 4 msc i któregos dnia stwierdziłam co tam przeciez mam pod nosem gospodarza ze zdrowym mleczkiem i zaczełam popijac sobie mleczko KROWIE i dokładnie po 6 tyg wyszło cholerstwo nie wiem czy by wyszło jestem pewna ze sama UCZULIŁAM swoje dziciątko i zaczeła sie męka raczki w zgjeciach pekajaca skóra saczace rany liszaje swedzące plecki do tego stopnia ze musiala spac w pajacach kiedy inne dzieci spały w pizamkach tak drapała sie przez sen same rany a kupic pajacyk w całosci na 92 i wieksze POWODZENIA

teraz ma 3 latka i od niedawna je danonki a od moze dwóch misiey pije mleczko przedtem smierdzacy nurtamigen bleeee i ile pieniędzy???

TAKZE JA MÓWIE STANOWCZO NIE MLEKU OD KRÓWKI

jakos dziwnie sie czuje zbiera mi sie na wymioty boli mnie brzuch bleeeeeeeeee.... pomocy
Gabi ma ciezkie dni mało spi duzo marudzi wogóle mamy ciezkie dni ząbki juz długo ida i..... nic myslała juz ze dzis zrobi prezent tacie i NIC znowu nic

reklama
dokładnie............. ale ja wtedy tego nie wiedziałam i dzis moja droga przez meke z alegrią z dwojga złego skórna mam CHYBA za sobą ale to JA UCZULIŁAM SWOJE DZIECKO :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja z niewiedzy i z troski
dlatego dziele sie z wami swoja historia i mysle ze natka tez to zrozumie nie jako wojne tylko przestroge

Do góry