reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
B-Asia, on po dupie dostac??? takim to zazwyczaj sie udaje, a po dupie to ja oberwałam:angry::angry:
ale sie podniose z tego, w Paryżu było fajowo dzieki Zosieńce.
chyba myslał ze to miasto nas pogodzi:no:
ale umowa była taka że wyjezdzamy z dzieckiem na waakacje i to wszystko:-D

Załączniki

• SANY0156.JPG
    SANY0156.JPG
    66,4 KB · Wyświetleń: 34
  • SANY0157.JPG
    SANY0157.JPG
    66,7 KB · Wyświetleń: 27
Joaaa sukienka rzeczywiście śliczna...Bedziesz na pewno pięknie wyglądać..Szkoda ze nie wkleiłaś zdjęcia twojego w sukienusi....;-)
A ja jestem dziś smutna, jutro na pewno tez bede....:-:)-:)-( Ide jutro na pogrzeb koleżanki ze szkoły podstawowej...Masakra..26 lat!!!!!!!!Dziewczyna rok lezała w śpiączce, potem jeszcze pół roku tylko oczami reagowała na bodźce z zewnatrz...Półtora roku męczarni..A koleś..skur.........syn który ja potrącił na przejsciu dla pieszych domagał się od niej odszkodowania!!!!!!!A niby za co...Idota jeden....Az szkoda słów normalnie...:-:)-:)-(

Mili sliczne zdjecia!!!
Majopa alez smutne to co napisalas,mloda dziewczyna(*)
Wszystkie dzieciaszki sa przesliczne,a poniewaz dawno nie pokazywalam Maksika to uczynie to teraz

reklama
majopa to jest straszne.. 3 lata temu zginął mój kuzyn i jego przyjaciel w wypadku samochodowym, oboje śmierc na miejscu, wstyd mi ale nie poszlam na ten ich pogrzeb bo wiem co ze mna sie dzieje podczas takich rzeczy,a pozatym wtedy to byl szok dla calej rodziny:-:)-:)-( zawsze kiedy młode osoby umieraja tak jest:-(

to smutne, tyle sie musiala dziewczyna nacierpiec

Do góry