reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
my po długim spacerku, byłyśmy w Galerii - Anja polecam zakupy w Zarze, wszystko przecenione, obkupiłam Martyśkę i siebie przy okazji, reszta zakupów w Reserved i kupa kasy poszła... za to mamy piękne ciuszki, potem wkleję Wam zdjęcie sukienki jaką kupiłam małej!

dla Olisia tysiace buziakow takich mega mega duzych:-):-):-)

Albi to super ze jeszcze zyskalas dzien wolny:tak:
Mili ciezko jest jak sie jest w pracy ale jakos sobie daje rade przy naszej codziennej rozlace;-)musze......:zawstydzona/y:a sukieniusia ta ciemna mi sie bardziej widzi...;-)Albi Dawis czaderski!!!Esti ale Olis sie zmienil na buzce!!!:tak::-)wydoroslal:-pAnja uwielbiam ta Twoja Dusie!!!!!!:rofl2:Joa sukieniusia sliczna!oj Dziuba nic mie nawet nie mow jak ostatnio bylam w reserved i h&m myslalam ze z dziececego dzialu nie wyjde!!!no i nie wsyszlam z pustymi rekami....:zawstydzona/y:
no to weekend i wolne troche odpoczne!!!:-)

tak to jest z tymi zakupami, bo wiecej kupujemy dla naszych maleństw niż dla siebie, ale uwielbiam kupować dla Zośki te wszystkie ciuszki, pieluszki obiadki i chusteczki i wogóle jak widze rzeczy dla dzieci to wpadam w amok i zawsze musze cos jej kupić:tak:

a oto dzisiejszy najfajniejszy zakup!!

Załączniki

• DSCN5254.jpg
    DSCN5254.jpg
    762,7 KB · Wyświetleń: 28
a taką tabliczkę mijaliśmy po drodze - która zgadnie co jest naprzeciwko i do czego prowadzi - ma ode mnie stówę!! Anja-kojarzysz?? :laugh2:

Witam popołudniowo.
Na początek MEGA UśCISKI I BUZIAKI DLA NASZEGO OLIśKA Z OKAZJI 6 MIEISąCZKA.
Albi Dawidek śliczniusi:-)Dusia też fajniutka.
A nasz dzisiejszy jubulat -czy te oczy mogą kłamać???????????????????????

ehh, nie byłabym sobą gdybym nie zapomniała wkleić zdjecia... oto konkursowa tabliczka!

Załączniki

• DSCN5211.jpg
    DSCN5211.jpg
    725,8 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry