reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Natka jak piszesz odpowiedz na forum to zjezdzasz nizej i masz zarzadzanie zalacznikami -klikasz i tam przegladasz i dodajesz zdjecie i pozniej wyslij zamykasz to okno co Ci sie otworzy i dajesz ponizej zatwierdz odpowiedz ale nie bezposrednio pod postem tylko pod tym jak klikalas zarzadzanie zalacznikami.....to samo zatwierdz odpowiedz i juz:rofl2:jak zdjec nie ma to moze sa za duze -bedziesz wiedziec jak dasz wyslij i Ci sie zdjecia nie dodadza a widac zalaczniki;-)

hihihi natka dasz rade hihihi, my dzisiaj wyspani co prawda budził mi sie i miałczał co godzinkę ale spaliśmy do 8.00, włosy umyte , posprzatana łazienka dzisiaj fajna pogoda więc na spacer marsz!
Pumi -dominisia sliczna coraz piękniejsza się robi!!!

Pumi pokazalam zdjecie Domimisie, Dawisiowi i zaczoł mowić i ciągle coś gada i sie uśmiecha a teraz krzyczy na mnie bo chce cos popisac.............jijhn jkik gv8nuk90gmimonmunojj prosze to chyba coś do Dominisi. Ja tam nie wiem co ten mały łepek ma pod kopułką :D. Ode mnie ci powiem, ze wygląda jak zawsze pyyyyysznie.
Kamila Maksik, jest juz taaaaaaaki duzy i jaki przystojny sie robi. Buziaki od Cioci.
Majopa to jakis koszmar, z tym co opowiadasz.

A ja robie sprzątanko, na szczęście kacperek śpi i moge zawiesic wkońcu nowe firany i troche poodkurzac...
Dzisiaj coś chłodnawo sie zrobilo ;/

reklama
dupa, znow nie wyszło
ale sie nie poddam;-)

Załączniki

• 100_1679.jpg
    100_1679.jpg
    500,5 KB · Wyświetleń: 33
Do góry