reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzieci na fotkach super.Albi,ale Dawiś podpiera się wysoko na rączkach,Miki już nie lubi leżeć na brzuszku,szkoda.Anja-mała bardzo podobna do Ciebie.

reklama
Sto latek dla Olisia na kolejne miesiące i skończenie sześciu od Mikiego i cioci Moniki

Załączniki

• 19.gif
    19.gif
    9 KB · Wyświetleń: 57
bubus lulcia:-)Kasia filmik super Kubus tez mial takie poczatki;-)Natka nie dziwie sie takiej osobie nie mozna ulec bo z dnia na dzien sie nie poprawi - musialby niezke po dupie oberwac i jak to sie mowi pozwol mu moze zatesknic?:confused:

Dużoooooooooooo buziaków dla Olisia, wszystkiego najjjjjjjjj....:-D:-D:-D
Esterka to był chyba Twój przepis na malibu??A tewiórka zalane wódka to trzeba przykryć, bo wódka chyba wywietrzeje???Jak to jest????

Cześ :-)
Mała prawie śpi, to mogę Was doczytać :-p
WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO DLA PÓŁROCZNIAKA OLISIA! :-D :-D :-D
Ale z Dawidka spryciula... :-) A Nadusia się ślicznie uśmiecha :-)
Ja to zazwyczaj nic nie kupuję jak jestem na dziale dzieciowym w hm albo reserved. Chociaż takie tam śliczności... Ale większość rzeczy powinna kosztować z dwa razy mniej. Ogólnie nie mam zbyt dużo ubranek dla młodej a i tak w niektórych była może z raz :-D Wolę zainwestować w żarło i zabawki. Na ciuchy przyjdzie czas, jak już będzie sama łazić ;-)
Jutro jedziemy do teściów - się poopalam może?

Ja uwielbiam kupować ciuszki...ale o sobie też pamiętam..:):):)
Adas znowu wyjechał ale w nocy wraca więc będę mu grzała połówkę:)
Mały wykompany najedzony i śpi, a ja byłam teraz w sadzie i narwałam czereśni -mniam mniem, i jak poodoba sie Wam moja sukienka???? bo nic nie skomentowałyście :(

reklama
Do góry