reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam:-):-):-) Karol budzil sie chyba 6 razy i byla mega burza wiec jestem wyspana!!!:baffled: Zdjecia jak zwykle super Monia Miki super ja jak daje zdjecia z kapieli to na siurka daje gabeczke ;-)mamusie z grudnia chodzi o rocznik 2007 wiekszosc dzieci bedzie miala skonczone 5 lat we wrzsniu a nasze bidoczki dopiero w grudniu styczniowe dzieciaki beda mialy lepiej bo beda mialy 5,5 roku nawet wiecej ja mam dzieci i ze stycznia i z grudnia miedzy nimi jest 13 miesiecy a rocznikowo 2 lata :rofl2: zaraz ide na zakonczenie pierwszej klasy Lukasza wczoraj bylam w zerowce i oczywiscie sie poplakalam jak Wiki mowila wierszyk

reklama
Olisiu ty nasz kochany. Wszystkiego najlepszego, bez bolesnego ząbkowania, pysznego codziennego ucztowania i całusów całą moc przesyła ciocia Albi wraz z Dawisiem.

Ja wczoraj padłam i nie miałam siły na nic. W dziale IT popierdzielili moje konta i tak o to jest bez laptopa ale dzieki teku mam wolne dzisiaj i moge sobie lezec w łózeczku obok przystojnego małego brunecika ;-). Także jak widac nie ma tego złego.
Super mnie cieszy, ze sie na bb unormowało z dzieciaczkami i z Olisiem i Dominisią, to najważniejsze.
Mili cudne zdjecia Natki.

Natalka dziekuje ciociom gh6bnftg57,m,n;lkk o1`

Albi to dobrze ze masz wolne przynajmniej spedzisz czas z Dawisiem, pewnie strasznie tesknilas za nim:tak: dlatego ja na razie do pracy sie nie wybieram bo
bo bym sie zaryczala
Ku...a wlasnie mi Natalka wyrwala guzik z laptopa maz nie zaj....e, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam z rana widze ze jakies pustki czy cos ...
oooo moj syn wlasnie sie obudzil :-) ide do niego a popoludniu spadamy do kumpeli tak jak wam wczoraj pisalam .

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA OLISIA SŁODZIAKA !!!!

mili, śliczniusia, chociaż mi w bombkach nie jest dobrze... a wiesz jaki model sukni wybrała Twoja sis na ślub??

pumi, do cholery jasnej jak oni mogli Cię tak nastraszyc, najpierw że jakiś guz mózgu, ZD i pełno jeszcze schorzeń niby wykryli u Dominiczki a teraz okazuje się jak dotąd że wszystko jest w porządku według badań!! oczywiście to jest rewelacyjna wiadomość ale swoją drogą jak mogli takie coś zrobić matce!! trzymam kciuki żeby dalsze badania też wyszły pomyślnie!

Oliwierku, wszystkiego naj naj naj, 100lat!!

reklama
Do góry