reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Kamila wszystkiego najlepszego ja 30 kończe 10 listopada, wiec juz niedługo dołacze do tych szczęściar ;-).
Maxik pieknie ci rośnie, gratuluje, wazy wiecej niz Dawisio moj:-p.
Miki to mały spryciarz jest a i wydajemi sie, ze jest strasznie podobny do mamy.

reklama
dzięki za wszystkie porady - oczywiście wiem że chcecie dobrze - fajnie że jest to forum i ktoś - kilka "ktosiów" - których można zapytać o zdanie:tak:
tymczasem ruszamy jutro - tuż po mojej rozmowie o pracę (kurczę, mam normalnie tremę:szok:) - więc jakby co miło spędzajcie czas, bez niepokojów o dziecki i stresów z facetami:happy2:

kama wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek :)
miki, kubus i dusia jakie szczesliwe usmiechniete dzieciaczki :):tak::-)
esti dziekuje za podpowiedz z ksiazka :tak: ja juz mam i przeczytalam ale niestety nicolka sie juz chyba za bardzo przyzwyczaila do kolysania, bo nawet jak ma te "objawy" zmeczenia to i tak nie zasnie sama tylko ja musze kolysac bo inaczej jest taki koncert, ze hoho- tak jak wam pisalam ostatnio- probowalam ja w lozeczku polozyc, zeby tam zasnela, jak plakusiala bralam na raczki, uspokajalam i odkladalam spowrotem ale w koncu tak sie biedna rozplakala, ze nie moglam jej uspokoic przez pol godziny bo tak biedna plakusiala i sie tulila do mnie.... juz bylo dobrze bo zasypiala nie na rekach tylko w bujaczku lub w wozku ale te zabki ja wybily z rytmu chyba no i trzeba sie teraz tak meczyc troszke.... ale mam nadzieje, ze jej przejdzie...:happy::confused:

a jeszcze wkleje na dobranoc nicolki kilka zdjec :) i milej nocki zycze i przespanej :)

Załączniki

• czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 033.JPG
    czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 033.JPG
    70,4 KB · Wyświetleń: 17
  • czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 041.JPG
    czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 041.JPG
    52,6 KB · Wyświetleń: 15
  • czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 044.JPG
    czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 044.JPG
    61 KB · Wyświetleń: 14
  • czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 051.JPG
    czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 051.JPG
    56,1 KB · Wyświetleń: 14
  • czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 009.JPG
    czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 009.JPG
    41,8 KB · Wyświetleń: 16
kasiu a Niki wygląda jak Aniołek a to taki aniołek z rozkami :-) :-D

Pandi udanego wyjazdu zyczymy,
Wiktor zrobil pobudke o 6,30 zjadl i sie bawi nogami, ale dzisiaj nie przebudzil sie zebym mu smoka dała spal calusienka noc- jak przystalo na czlowieka :laugh2::laugh2::laugh2: jestem meeeeeega wyspana, nadodatek za oknem swieci piekne slonce wiec dzien zapowiada sie dobrze , a no i jade dzisiaj do rodzicow :tak: wiec odpoczne troche.

Kamila!Wszystkiego naj,naj,naj z okazji okrągłych urodzinek!!! A ja na 30 urodziny dostałam wycieczkę z rodzinką do korespondencyjnej koleżanki pod Tarnów.Po drodze kąpaliśmy się w takim fajnym jeziorze(kawał od brzegu i było płytko a zresztą b. duże i z wyspą na środku),zachaczyliśmy o Pieskową Skałę,Kraków.To był sierpień-bardzo udany prezent zwłaszcza że całą rodzinką to nie zawsze możemy wyjechać gdzieś tak daleko.

witajcie Kobitki,
przede wszystkim Kamilko, wszystkiego najpiekniejszego, najwspanialszego, najprzystojniejszego, najszczęśliwszego i najsłoneczniejszego!! oby ten etap po 30. był dla Ciebie jeszcze lepszy niż ten, który właśnie zakmnęłaś!!
Mikołaj i Nicolka są cudni i baaaaardzo rozkoszni!!
Pandi, udanego wyjazdu, i rzeczywiście skonsultuj się z innym pediatrą, ja jak nie jestem pewna to najpierw pytam Was, a potem dzwonię do mojej położnej i jak ona nie potrafi doradzić to idę do innego pediatry...
moja dziś wstała o 8.20, ale nie sądzicie chyba że takie wyspane jesteśmy... wieczorem poszłam do przyjaiółki na ploty, a S usypiał małą i nie wiem jak to zrobił, budziła mi się w nocy 6 razy!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok: i za każdym razem w pelni wyspana, musiałam jej dawać cycka żeby się uspokoiła i wtedy zasypiala dalej :szok::szok:

Witam sie przy kawusi, jakies pustki tu dzisiaj:nerd:
Natalia tez dzis spala cala noc czyli od 22 do 5 rano pozniej zjadla i dalej lulu i dopiero wstalysmy wiec tez sie wyspalam:rofl2: a teraz lezy na macie i rozrabia, piszczy i wali nogami o podloge:baffled:
Dzis wybieram sie z moja siostra do miasta w poszukiwaniu sukni slubnej dla niej, bo musi juz jakas wybrac bo malo czasu jej zostalo no i przy okazji ja tez sie porozgladam za swoja kreacja a chlopaki zostana z dziecmi, moj maz od wczoraj to przezywa jak sobie poradzi (nigdy nie zostal z nia na wiecej niz 10min):baffled:

reklama
mili, co Ty się przejmujesz, przecież R sam nie będzie, a Natalka to już taka kumata przynajmniej, co ma powiedzieć mąż Twojej sis, Filipek taki malusi jeszcze... na pewno sobie poradzą!! ja tam uważam że najlepiej postawić faceta przed faktem dokonanym i rzucić na głęboką wodę, ja mojemu jak mówię że jutro ma zostać z małą na chwilkę to momentalnie coś wymyśla że mu nie pasuje; a tak to się przynajmniej nauczy!! przecież nie zrobi małej krzywdy, najwyżej zadzwoni do Ciebie że sobie nie radzi

Do góry