e-stera
Fan(ka)
Pandi Albi ma rację...........nie powinnaś zaczynać od Bebilonu2............powinnas skonsultować to z jeszcze innym pediatrą.............poszukaj jakiegoś i zobacz co Ci powie................
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i ja właśnie tak myślałam, ze ci powiedzieli. on to, ze jest duzy nie znaczy, ze ma wiekrze potrzeby niz inne dzieci on ma taki samo zapotrzebowanie i tolerancje jak kazde inne dziecko w jego wieku. czyli traktowac go jak 5 miesieczne dziecko, ktore przechodzi z mleczka mamy na sztuczne i zaczac od początkowego.przerażacie mnie, już sama nie wiem...
pediatra kazała dać bebilon 2 właśnie dlatego żeby było kaloryczne, bo mu moje nie starcza w nocy na długo:-(. Dziś to juz spróbuję z tym bebilonem, ale chyba faktycznie spróbuję jakiegoś innego pediatry się zapytać. Tylko że jutro wyjeżdżamy. Absolutnie nie chcę tuczyć Tobiego! ale tłumaczono mi, że jeśli on jest już duży to ma też większe potrzeby niż mniejsze dzieci. No i nie zaczynać od soczków, bo one sa słodkie - w tych zaleceniach od Albi też każą zaczynać od warzywnych zupek.