reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Kasia toż to nasze chlopy udane:-D:-D:-D:-D boja sie swoich coreczek jak ognia:-)
Helenko ciesze sie ze wszystko w porzadku
Natalka znow bije rekord w spaniu zobaczymy czy powtorzy tak jak wczoraj (2godz) znalazlam sposob chyba na jej dlugie spanie w dzien( lezenie na macie na brzuszku najdluzej jak sie da):-)

reklama
mili a no udane hihi:-) ostatni mnie kolezanki z pracy zapraszaly na dyskoteke, wiedzialam, ze nie pojde bo nie lubie bez lukasza chodzic na imprezy ale pytam go czy nie zostanie z nicolka a on na to, ze zostanie, owszem, ale jak bede wracac co poltorej godz i sprawdzac czy czasami nicolka nie chce jesc :):-D no i wyjdz tu sobie z domu hihi:laugh2:

to wszystkiego najlepszego dla siostr;-)
Kasia mam cos wspolnego ja tez nie lubie nigdzie bez meza wychodzic a on beze mnie, jak idziemy to tylko razem(mamy wspolnych znajomych) ale czasem fajnie byloby sie samemu wyrwac;-):rofl2: ooo Natka sie obudzila:baffled:

ewciu odpisywalam, ale moze nie doczytalas albo mi post nie wskoczyl :) jestem z olszanicy w bieszczadach, kolo ustrzyk dolnych, sanoka :)
mili twoja mala sie z moja chyba zmowila, moja tez juz nie spi :);-)

UUuuu:baffled: to ja musiałam nie doczytać :-( Szkoda, myslałam, że tu koło nas :-p

A mój Jakubek śpi, śpi, śpi... rano było ciężko ale teraz śpi już prawie 2 godzinki. A ja sprzątam sobie w domku ;-)

wyszlam do kuchni na 5 min przychodze a moja mala lezy w poprzek lozeczka , poduszka na ziemi:szok: i nadodatek sciognela sobie spodnie od pizamy:szok: patrze na nia a ona sie tak szydersko usmiecha do mnie, kocham ja za ten usmiech:rofl2:
Esterka i Aga powiedzcie mi jak wkleic na bobasach pl. filmiki bo raz probowalam i wgrywal sie 1.5 godziny pozniej jeszcze trzeba bylo dlugo czekac a wostatecznosci sie wcale nie wkleil

reklama
Do góry