reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziubus wiem ze nie bedzie sam tylko troche sie martwie bo on jej jeszcze nigdy nie uspal i nie bedzie umial:rofl2: tez sie wykrecal wczoraj ze on dzisiaj nie bedzie mial czasu to go opiernicz.... ze jak moze nie miec czasu dla wlasnej corki, podzialalo;-)

reklama
mój tez wczoraj pierwszy raz uśpił małą, powiedziałam mu że idę do Magdy i koniec, ma się dzieckiem zająć, jak przyszłam to spali oboje więc chyba nie było źle!!

dziewczyny mam problem... zesmoliłam wczora z wieczora dwa smoki, wstawiłam do gotowania, poszłam na Wydarzenia, potem zajęłam się kąpielą, no i jak się zorientowałam że coś śmierdzi było po smoczkach... muszę kupić nowe, ale powiedzcie mi, czy kupić takie jeszcze 0-6 takie z zaokrąglonymi końcówkami czy te ze ściętymi?? myśmy mieli do tej pory Aventu chociaz butelki mam Tommee Tippiee więc chyba tej frmy teraz kupię... ale poradźcie w jakim rozmiarze??

ja bym już jej kupiła takie 6-18m. bo kupować tylko na miesiąc tak jak według ulotki jest do 6.miesiąca... ale jak mam jej potem zgryz popsuć to wolę wydac te 20zł i miec spokój, zresztą nie wiem jak to będzie, ona takich nowych to nie chce załapać, a te ścięte to też makabra, tylko swoje zużyte lubi :baffled:

Takze od dzisiaj jestem 30-latka,mowia ze podobno dopiero teraz zycie sie zacznie:-)zobaczymy

Tak jest Kama, nigdy nie czulam sie lepiej, niz jako 30latka;-)masz dziecko, rodzine a za soba lata spedzone na imprezach wiec juz cie do nich nie ciagnie. bez zalu wybiera sie sobote wieczor w rodzinnym gronie.:-p
Jestes mloda a juz masz zyciowe doswiadczenie, wiec jedyne co to dbac o siebie i jest extra. Nie zamienilabym sie na 20tke!:-D:-D:-D

No wsi wesola, wsi pogadna, siedze w Borkowie, pogoda super,mala spi w cieniu drzewek w ogodku, porobie zdjec troche i wam pokarze.
No to do milego!

Witam............u nas znowu na deszcze sie zanosi:crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:
Oili przespal od 21 do 5 rano.....zjadl....spal do 7:30.pobawil sie z nami w naszym łożku godzinkę i poszedł spać do 9:45:-D:-DWiec sie wyspałam
Ale dopóki nie pada to do miasta sprawy pozalatwiać

U nas piękne słońce, pranie wstawione...
mały ciagle mi się budzi w nocy, pobudka przewaznie przed 7, ale on budzi sie co pol godzinki, dzisiaj myślałam że uduszę mojego A.. boże jak on chrapie od 2 do 4.30 nie spałam tylko kułam go w bok bo zasnąć nie mogłam aż wkońcu astalił pozycję na brzuchu i było ok, muszę kupić mu coś w aptece, tylko słyszałam że na chrapanie to nic nie pomaga!!!!

my juz po lekarzu WSZYSTKO PIEKNIE :-):-):-):-):-):-):-) nic na pluckach no i glowa sie troche wyprostowala nie pisalam wam ale maly pomimo wit D ma krzywice martwilam sie ze to cos gorszego bo mu tak wystaje na czole jakby mial mega guza ale lekarz obejzal i jest troche lepiej wiec chyba obejdzie sie bez tomografi wiec jestem przeszczesliwa :tak:

dzien doberek :)
zasypianie wieczorne wczoraj nawet poszlo, ale za to dzis nie bardzo idzie :) do tej pory nie chce zasnac nicolka od 6 rano tylko teraz cos sobie gada :)
mili moj maz tez jeszcze nie zostal nigdy z nicolka- nie wliczajac 1,5 godz jak spala :)a i tak dzwonil co chwile gdzie jestem i o ktorej wroce bo moze sie obudzic i co on biedny pocznie wtedy:);-)helenko to ja sie ciesze, ze ty sie cxieszysz, ze wszystko dobrze :):-) joooaa a ty wiesz jak nicolka czasem chrapie:szok:
a tutaj pogoda do .... pada od rana i nie zapowiada sie na slonce :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry