reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja Oliśkowi wykombinowałąm starą kjalwiaturę i sobie stuka szczęśliwy w nią.rękoma , nogami:-D:-D
B-Asia Kubuś słodziakowy...........zrobilaś w końcu akryl ?
Agnie zarzuć nam jakies zdjecie swojej krolewny.......dawno jej nie podziwiałyśmy:-)

reklama
B-Asia, można zrobić mniejszą imprezę :-D Łatwiej znaleźć lokum... Aaaaaaaa, Wy kościelny, nie? To z terminami to jazda jest, szczególnie jak się chce w jakiejś katedrze :-D My na cywilny 1,5 miesiąca wcześniej się zapisaliśmy i dorwaliśmy ostatnią godzinę tej soboty co chcieliśmy - dzięki temu wesele się o normalnej porze zaczęło. :-)

moja młoda nie spi od 13, marudzi jak nic ale oczy jak migdały i nawet sie nie kwapi do spania, a ja cholery już dostaję :wściekła/y::wściekła/y: alez ja jestem mało cierpliwa...

reklama
Dziuba mój mały jak się obudził o 7 rano to do tej pory spal tylko 30 minut.Marudzi przy tym i sam nie wie czego chce.Zaraz szału dostanę.
Gorące buziaki dla naszych 5-miesięczniaków.

Do góry