reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Dawis,Dusia,Agniesia i Miki!!! wszytskiego co naj z okazji 5miesiaczkow!!!:rofl2:

Mili u na s tez sa w piatki a nawet w srody!!!!:szok:tylko ze ksiadz ostatnio mowil zeby nie robic w piatek bo cos tam ...:baffled:
Dziuba masz racje my z moim Ł czekamy 2 lata na wesele bo sala jest wolna w sobote!!!a od pazdziernika tego roku sa zapisy na 2010rok,,,wiec czekamy:happy2:
Monika fajnie ze odpoczniecie z Mikim!!!
Frodo ale Kubusio superowy!!!a ten usmiech - megasny:rofl2:
Aga zostaw mi troche ciasteczek:-p
Esti super ze Olis ciagle usmiechniety !!!;-)
ja przeczytalam jezyk niemowlat i widac bylo efekty bo mi sie udalo ale teraz walcze z zabkami ktore ida i ida ,.....no i nie jest juz tak latwo grunt ze nie zasyspsia przy cycu lub na rekach:tak:

w końcu mam chwilkę wolnego, mama poszła na zakupy, a S na działkę remontować... a Martyna rozrabiara znowuż ciągnie za myszkę i wszystko mi zwala z biurka :wściekła/y: przy niej nauczę się mieć porządek...

Cześć dziewczynki, ale drukujecie...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DAWIDKA, MIKIEGO I AGUSI :-D Kurcze, to już 5 miesięcy od porodu, szybko zleciało. :-)
Aga, ja ciasto francuskie tylko ze sklepu mrożone a i tak szybko mi się klei i rożki mi wychodzą w dziwnych kształtach ;-) Jakbym sama miała je przygotowywać to dopiero bym się wściekała... :-D
Esti, Cieszę się, że szpital już za Wami :-) Oliś przystojniacha jak zawsze :-D
B-Asia, Kurcze, 2010 - hardkor straszny! Nam organizacja ślubu zajęła 1,5 miesiąca - tylko że my braliśmy tylko cywilny. I też było w sobotę, tylko że wynajęliśmy restaurację i było ok 50 osób. Jakbyśmy chcieli spęd na setkę to pewnie też bysmy musieli czekać conajmniej rok...
Frodo - fotka z pilotem genialna :-D

Esti kochana Olis wygląda znakomicie, jakby wogole nie przeszedł dopiero co Rota.
Joa pewnie prawie kazdy by chciał miec na start dom albo mieszkanie i samochod a i tak wy macie wiele a inni mają jeszcze mnie ale jakos zyją ;-), młodzi jesteście jeszcze bedziecie miec wiele.
Frodo a pamietasz jak sie martwiłas, ze przytyłas 30 kg i jak i kiedy to zgubisz a tu prosze tylko 4 kg, ktore ci zejdą jak juz przestanisz karmic. Powiem ci, ze Kubcio świetny jest i jaaaaaaaki duzy.
Basia kochana jak to fajnie, ze wpadasz na bb mimo pracy, ja mam nadzieje, ze bede miała na to czas i siły ;-).

i najważniejsze Dawiś dziekuje za życzenia i składamy życzonka dla dzisiejszych Jubilatów. Pieknego lata, pełnego słońca, pysznego jedzonka i smacznych soczków:rofl2:

wklejam fotki z zawbaw i jak Bubus mi grzebie w kompie i "czyta " BB:-p:-DAgne slub nie ucieknie hehe przynajmniej na spokojnie zalatwimy a jeszcze zaczelam prace wiec jakbym miala jeszcze latac i organizowac nam wesele to bym chyba osiwiala:-D

Załączniki

• Kopia P1000523.JPG
    Kopia P1000523.JPG
    112,1 KB · Wyświetleń: 21
  • P1000522.JPG
    P1000522.JPG
    119,2 KB · Wyświetleń: 31
  • P1000527.JPG
    P1000527.JPG
    57,9 KB · Wyświetleń: 21
  • P1000541.jpg
    P1000541.jpg
    427,9 KB · Wyświetleń: 22
  • P1000542.JPG
    P1000542.JPG
    88,7 KB · Wyświetleń: 24
Monika fajnie, ze jedziecie z Mikim sobie do ciechocinka, tam fajny klimat jest i płucka sie oczyszcza i dotlenią.
Basia Kubuś fajny jest ale z jego upodobaniami do IT to poczekaj troche i zabieraj go od kompa.

Ja nie siadam z dzieckiem przed kompem, czasami tylko sobie zagląda z bujaczka, co ja tam kombinuję ;-) Ale mam pomysł kupić jej klawiaturę do zabawy - niech się oswaja ;-D

reklama
Agne no ja wlasnie tez.....ale co mam zrobic...:-)
Albi to tylko tak do zdjecia -on ma zakaz od mamci:)jak ja jestem na bb to on lezy i mnie kopie no i wszyscy zadowoleni :-Da mam nadzieje ze tez bedziesz zagladac na bb!!!!tymczasem lece do Bubusia i wogole sie wyszykowac do pracy muah Kochane:*

Do góry