reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Frodo rzeczywiscie cie daaawno nie bylo :-) Ale jakze milo cie znow goscic! :-D

Akurat dzis kiedy wzglednie mam troche czasu przed poludniem-jakos malo sie dzieje na forum.

Boze dziewczyny!A co u Pumi?Trzyma sie dzielnie?Jakos nie moge przestac o nich myslec....Na pewno da sie wyleczyc Dominisie!Zwlaszcza,ze tak szybko wykryto,ze cos jest nie tak!Wierze w to i modle sie o to...

reklama
helou
witaj frodo ponownie!
najlepsze życzenia dla 5-miesięczniaków - buziaczki od cioci i Tobiego!
Tobi nam ostatnio szaleje z jedzeniem. Jak było gorąco to rozumiałam, że w dzień mu się nie chce jeść, a nadrabia w nocy jedząc co 2-3h. Ale teraz w dzień je już znów normalnie co 2,5 - 3 h a nawet częściej, bo zdarzyło się i co 1-2. A nocy dalej co 2,5-3. Zadzwoniłam do pediatry i kazała go wreszcie dokarmiać. Mamy dawać Bebilon 2 wieczorem przed spaniem - tylko ,kurdę zapomniałam zapytać ile? ile Wy dajecie? i mamy wprowadzać zupki, czyli rozumiem że zaczynając od warzyw a nie od owoców. Ale te zupki to i tak raczej nie teraz, bo wyjeżdżamy, a na wyjeździe zaczynać od czegoś nowego to lipa. Ech, chyba mamy mleczko mojemu grubciowi już nie wystarcza.
A jutro wyjeżdżamy, najpierw nad jeziorka do Olsztyna, a później do Chałup na półwysep - dziadków odwiedzamy. Niby wszędzie jest net, ale czy będzie czas żeby zerkać tu do was?:confused: będę próbowała

Pandi i bardzo dobrze ,że zaczniesz dokarmiać..moze nie będzie tak często chcial cyca.....................a mleczko to zacznij o 60 ml i zwiększaj codziennie ..........i obserwuj czy nic się nie dziej.Albo zadzwoń jeszcze raz do pediatry i juz.Zacznij od marchewki, potem dynia........i pójdzie.
Na wyjeździe zacznij dawac....jak najszybciej powinnaś zacząć go dokarmiać

reklama
Do góry