reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
o rety, poszłam z małą do hurtowni odzieży i tak nas zlało że normalnie ciekie ze mnie woda :baffled: a dla małej ie wzięłam folii na wózek tylko ochraniacz - mokra nie jest ale zaraz też ją ogrzeję troszkę... a teraz - jak na złość świeci piękne słońce :wściekła/y:

my tez zmokłysmy a gabi spała moze pol godziny yeraz jakas zupke sprobuje w nia wcisnac i do spania mam nadzieje na dłuze bo oszeleje

rafi dzisiaj pózno wraca i mam nadzieje na jakis fajny wieczór daaaawno juz takowego nie mielismy ;-);-);-) moze jakas kolacyje zrobie a tak na marginesie to szykuje mi sie imprezka rodzinna musze jakies sałatki zroboic moze podrzucie mi jakies????

witajcie Kochane! ha pewnie myslalyscie ze juz was dzis nie odwiedze a tu suprise:-p
Pandi to moze moje wesele bedzie Twoim debiutem? ehe zapraszam:-pNatka pytalam z ciekawosci - super ze tak dlugo karmisz Zosienke!!!ja tez planuje do 6 -7 mc....Albi nie martw sie o Dawisia przeciez bedzie w dobrych rekach tylko korde wracaj normalnie z tej pracy bo bede krzyczec:-pKasia moj Bubus tez cos od tygodnia mi fiksuje i nie ma mowy o samodzielnym zsypianiu - powod prosty zabki!!!! i bardzo chce mojej bliskosci a ja tu do pracy wracam cholera ide dzis na 18-22 i boje sie jego reakcj na noc na butle zamiast mamy...:-(Mili tez jadlam pizze z sosem czosnkowym byla mega pyszna ah....nie zaluj sobie kochana;-)a fotki na nk piekne!!!!macie w sobie tyle love:-)Esti jak sie ciesze ze z Olisiem juz oki :-)Pumi zrob zadyme w tym szpitalu ze jak wala chore diagnozy to niech to od razu sprawdza a nie stresuja matke karmiaca - jeblo ich juz na maxa!!!!!:crazy:Asiu 3mam kciuki za kontrole!!!;-)Salik a jestescie zareczeni? pytam bo nie wiem to moze chociaz to na poczatek a pozniej pretekst ze trzeba cos zrobic z tymi zareczynami dalej czyli slub!:tak:3mma kciuki wciaz za Was bo wiem jak Ci zalezy....:zawstydzona/y:Dzidzia dziekuje za zaproszenie!!!!:zawstydzona/y:na pewno bede do Was zagladac a co!!!:-)Aga jestescie sliczni z Wikusiem:tak:Joa ja tak samo mialam okazje i nie moglam go zostawic eh.....moze mi przejdzie jak ochlone z praca.....ze mnie nie ma:-(Esti mega zdjecie Olisia!!!:-)Myszorka ja urzeduje w Poznaniu;-)dobra musze leciec do pracy bo mi moja limuzyna pojedzie:-)doczytam Was jutro buzia!!!:*

Jestem
Ta baba w zusie trzymala mnie 2 godziny i maglowala ze wszystkiego- spociłam sie przy tym jak mysz...Okazalo sie ze moej biuro rachunkowe jakies terminy popierniczylo, dlatego im sie nie zgadzalo...ale przy okazji skontrolowali inne rzczey...Co za durnie
Sylka- nie wracam do tej roboty bo nie chce juz tam pracowac bo 1- pracuje sie tam na dzialalnosc gospodarcza aja juz w to ggg nie chce sie pakowac po 2- duzo sie tam zmienilo po 2- kasa
Chce znalezc cos w dziale HR- specjalista ds. personalnych ale jak nie da sie to moze to samo co tu- specjalista ds. eksportu
Moj slodziak teraz spi- odsypia noc- budzil sie co 1,5 h :((grrrrr
Kuzynka poradzila sobie z nim doskonale, maly usmiechal sie, bawil...
Ale mam wyrzuty bo nie zaproponowalalm jej kasy za opieke...Zaprosilam ja za tydz na lody. Nie wiem czy dobrze zrobiłam
Monia- widzisz, jednak masz kolezanki, moze i maja jakies tam przejscia ale Ty przeciez tez masz fajne zycie- nie narzekaj..a co chcialalbys miec to samo co one...???
Hela- Karolek jest superancki
A i jeszcze jedno- palaczki opanujcie sie!!!

A moje dziecko znalazło sobie nową zabawę udaje że jedzie samochodem robi brrrrrrrrrrrrrrrrr i pluje przy tym niemiłosiernie.A jaką ma radochę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry