reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Laski ja odstawiam usilnie Boryska od cycusia. Daje mu tylko raz w nocy. Do tej pory bylo oki a dzis chyba mi go rozsadzi. Nie jest twardy ani "nabąbany" tylko boli jak cholera!!!
Maly kurde zasnal ale budzi sie co 10-15 min na dokarmianie bo oczywiscie nie wypił wszystkiego. ja dzis dostalam @ i chodze jak naminowana. Poza tym jutro mam ta kontrole ZUS. Kurde boje sie jak diabli. Malo tego Borys zostaje z moja kuzynka, ktorej wlasciwie nie zna. Nie mialalm go z kim zostawic :/ Chyba bede co 10 min dzwonic....
Trzymajcie kciuki zeby z tym je...ym zusem bylo oki.....
Basia- fajnie,że wyjazd sie udal....Zagladaj do nas czesciej...Ucaluj Bubusia od nas
Albi- kiedy wracasz do roboty?

reklama
Asia S ty uważaj z tym cycusiem, bo moja niedoszła szwagierka w zeszłym roku miała takie problemy że szok, miała zastój pokarmu i taki guzek sie jej w tym zrobił, w szpitalu na żywca jej to wyciskali z tej piersi, masakra, przez cała miesiąc wyła z bólu:-:)-:)-(

jak ją widziałam to pomyslałam ze nigdy nie bede karmic mojego dziecka piersią, to było straszne, ale nigdy nie mów nigdy:-)

Basia kochana masz tu byc jak najczesciej i basta.
Asia ja juz w czwartek ide. Przez dwa dni bedą mi konfigurowac kompa, bo muszą mi nowe programy wprowadzic i SAP, Lotusa i inne zmienic na logowanie z nazwiska panienskiego na małzenskie ;-).

Witajcie.Ja tylko na chwilkę.Wczoraj byliśmy na "18" u mojej siostry i mały po raz pierwszy został na noc z moją szwagierką.Trochę sie bałam ale było o.k.Tylko jak wróciliśmy o 6 rano to moje dziecko właśnie się wyspało więc mama chodzi dziś nieprzytomna.Spadam do łóżeczka nadrobić zaległości.
Dobranoc.

Natka- tez ja nie odstawiam radykalnie ale stopniowo. a ze od jakiegos czasu karmilam tylko jednym to teraz to odczuwam...
Albi- zazdraszczam Ci powrotu do pracy. Mnie czeka szukanie od lispca czegos nowego....

Kurcze no!! Grono palaczek nam sie robi. Ja walcze sama z Sobą bo paliłam 10 lat i cholera lubiłam to - niestety i tesknie za tym. Jak sobie pomysle o moich niebieskich wołgach...ach ale sobie mysle, ze jakies fajki nie bedą mieły nade mną kontroli.:-p

reklama
Do góry