reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

My w końcu w domku....................:-):-):tak::tak::-D:-D:-D
Warunki były super.......pielęgniarki do rany przyłóż..............
Niestety wyniki na rotawirusy wyszły pozytywne........:baffled::baffled:ale jest już dobrze.............podejrzewali problemy z nerkami.ale USG nerek rozwiało te wątpliwości...miał jeszcze USG głowy....też ok
Oczywiscie wszytkie noce nie przespane.
Miałam łożko, łazienke w sali,sali 2 osobowa..............
Malemu dodatkowo zeby idą.......................................i marudny

Pumi kochana będzie dobrze,.ja wierzę że będzie....trzymaj się dzielnie.Ucałuj Dominisię.I do cholery przestań palić!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

reklama
Pumi jeszcze tak od siebie chciałam dodać, że ja u Dominiki ZD raczej nie widzę. Jedną z głównych cech charakterystycznych jest non stop wystający języczek, a z tego co patrzyłam, na fotkach Dominisia trzyma zamkniętą buzię. I nie zgadzaj się na badania kariotypu w lipcu tylko jak najszybciej! Wywalą Cię drzwiami to wchodź oknem. Wierzę, że wszystko będzie ok, ale lepiej działać szybko, bo czas działa w przypadku ZD na niekorzyść.
Nie wiem tak sobie pomyślałam, żebyś może weszła na to forum do którego podałam Ci link i pokazała fotki i filmiki Dominisi, może inni rodzice starszych już dzieci z ZD będą w stanie Ci więcej powiedzieć.

Esterka, całe szczęście u Was już lepiej!! przynajmniej jedna dobra wiadomość na ostatnie czasy...
ja poszlam z malą na spacer ok.17 to mi pod blokiem zrobiła taki koncert że ludzie z okien wyglądali co robię z dzieckiem, normalnie darła się że uszy pękały, jeszcze na tym moim blokowisku echo niesie to już w ogóle porażka :baffled:
lecę uśpić małą i też do łóżka, jestem padnięta... tylko co tu oglądac, u mnie w pokoju są 4kanały - na 1 koncert Rynkowskiego :baffled: na 2 "Jak rozpętałem 2 wojnę" no ile razy?? na Polsacie mecz... a na 3 non stop wiadomości... może książkę poczytam
to buziaczki!!

laski dziekuje z Kubuniem za zyczonka-super ze pamietalyscie!!!!
Pumi nie szukaj po necie glupot i nie doluj sie kochanie!!!a poza tym jestes silna kobieta i kochajaca mamusia ktora ma sily na wszytsko!!!jestesmy z Toba Slonko!!!
Dziuba teraz macie niezle przed slubne szalenstwo a fotki piekne!!!promieniejecie szczesciem
Natka witam Cie z moim Bubusiem!!!!a takim niedojrzalym chlppczykiem sie nie przejmuj -wiem ze to musi bardzoooo bolec....3maj sie kochana bo masz dla kogo byc silna i usmiechnieta!!!-tez jestem rocznik 86 i jestem z glogowa a teraz urzeduje wpoznaniu
Helenko-lidio masakra z tym antybiotykiem eh oby Szybko wyzdrowial!!a ktoras wspomniala o homeopatii -mysle ze warto sprobowac!!!!fotki cudne
Aga u tesciow mieszkam na co dzien a bylam u siebie w domku u moich rodzicow.a moj Bubus tez zaczal ulewac od jakiegos tyg i tylko po mleku moim cyckowym a jeszcze mu nie dawalam sztucznego....i nie wiem czemu!!! Mili nie bardzo wiem czemus smutna-chyba sierota cos przegapilam i nie doczytalam bo tak to robie na raty .Monika super ze spotkasz znajomych!
Kamilkowi duzo szczerego sumiechu z 1 zabkiem na czele!!!! Dzidzia tule Cie mocno -jakis czas na pewno bedziesz przezywac i odczuwac to wszytsko -niestety .Albi ale Dawis zdolniacha super!!!Pumi az nie potraie Ci nic powiedziec tak mnie zatkalo a smutek....eh ale co Was nie zabije to Was wzmocni -wierze w Was !!!

Wszystkiego co naj (spoznione)dla Martysi(mojej przyszlej synowej,)
Tobiaszka,Kacperka i Wiktorka!!!

Masiek co sie stalo ze szpitalem na szpitalnej????ja mam tam poradnie specjalistyczna dla Bubusia

Natka a czemu odstawiasz Zosie od cycka???

a u nas hm wszytsko si -wyjazd bardzo udany chodz 2 babcie to masakra w jednym momencie rad ze szok -mialam dosyc chodz je doceniam ;-)sale wybralismy piekna w takim zamekczku w Bądzowie (moze Mili kojarzy chodz watpie bo do Legnicy troche daleko ale moze sie tam bawilas:confused:zapisay beda w pazdzierniku wiec czekamy i bierzemy termin na czerwiec 2010rok-kufa Pum jak przeczytalam o tym czerwcu to az sie przestraszylam:zawstydzona/y:Kubus jest coraz bardziej nieznosny ale pomagam mu przejsc przez to zabkowanie jak tylko moge -w buzi laduje wszytsko ,zelik stosuje ale pomaga na krotko,,,w nocy jakos spi na szczescie ale juz sam mi nie zasypia:zawstydzona/y:a bylo juz tak fajnie....jutro do pracy od 18-22 tesciowa bedzie kapac karmic i usypiac Bubusia ale sie denerwuje ale postanowilam wyluzowac.....lepsza ona niz jakas obca baba tymbardziej ze wie co i jak :tak:ide do mojego ukochanego moze sie poprzytulam bo od wczoraj w koncu nie krawie po Cerazette!!!!wiec biore dalej:tak:mam nadzieje ze jednak sumiennie bede do Was zagladac mimo pracy:tak:obiecuje!!!Albi tez sie postaraj bo bym bardzo tesknila za Toba.....:-)wiec tymczasem dobrej nocki!!!!:-)

przepraszam za wyje****ego posta:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Basia-ja przeczytałam go w całości!! super że wyjazd się udał, a opcja ślubu na 2010r... kurcze wiem ze takie są teraz realia, ale to strasznie długo!! ale może przez to zdążycie wszystko na spokojnie sobie pozałatwiać a nie jak my teraz na szybkiego wszystko...

Boshe moja sama zasnęła!! bawiła się balonem w łóżku i ciszaaaaa, więc chyba śpi...

Martynka dziękuje wszystkim za życzonka i żegna sie na dziś!!

Wiecie ja sie z jednej str to sie ciesze, ze do tej pracy pojde bo po roku czasu w domu to juz nawet zdrowiej dla zdrowia psychicznego a z 2 same wiecie Dawis i teskonota za maluszkiem.
Pumi ja sie nie znam, nie mam doswiadczenia ani nie znam nawet nikogo, kto ma dzieci z ZD ale zgadzam sie z Kasią, dla mnie D nie wyglada na na kogos kto ma ZD i te badania kochana koniecznie jak najszybciej. Tak samo z tomografią głowy. Jezeli jest podejzenie guza to sie robi to natychmiast ani dnia dłuzej od podejzen......mozesz powiedziec, ze łatwo mowic bo mnie - nas to nie spotkało a teraz jeszcze dodatkowe nieszczescie wam na głowe padło. Tylko pamietaj, ja sie nie wtracam a jedynie to pisze aby cie zmobilizowac i dodac sił na kolejne dni. Musisz pamietac, ze to nie koniec to dopiero początek a na koncu nie wiadomo co nasz czeka a warto sie konca mimo wszystko doczekac.

odstawiam małą od cycka, bo chce w końcu zacząć brac taabletki antykoncepcyjne, chce móc gdzieś wyjść w końcu bez nerwów że Zosi bedzie sie chciało pić i że nie bede musiała biegiem lecieć z cyckiem.. Ale ona się tak łatwo nie poddaje i nie chce za bardzo tej butli, dzisiaj to był cud ze ona tyle wypiła i że wogóle wypiła bo zazwyczaj wszystko szło w zlew...:tak:
planowałam ją karmić 4 miesiące, juz leci nam 6.. śpi mi cała noc, a w dzień nie jest problemem zrobic jej mleka.
tylko nie wiem co z wieczorami, bo ona jest nauczona ze zasypia przy piersi..

reklama
Do góry