reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
wszystkiego Najlepszego Dla Martynki.kacperka I Wiktorka Z Okazji 5 Miesiączków.
A wiecie co tam u Esti i Olisia? Wypuścili ich do domu?
Pumi czytam Twoje posty i płaczę.Dlaczego dobrzy ludzie zawsze mają pod górkę?
Życie jest niesprawiedliwe.

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla naszych 5 miesięcznych słoneczek. Dużo zdrowia, radości, uśmiechu i pysznych zdrowych słoiczków. :-p

Dziuba nie zgodze sie z Toba, ze w PL miałaby gorzej. Mojego Małego po porodzie badało 2 pediatrów, potem logopeda, laryngolog i codziennie Ordynator + profesor, dlatego,ze Dawiś miał za wysokie CRP i krótkie wedzidełko. Inne cięższe przypadki miały jeszcze lepiej. Te zdrowsze, to miały codziennie badania przez lek.med. pediatrów i raz ich zawsze oglądał prof.

Monika ja wiem, ze mozna przechodzic ciaze dosc długo bo moja znajoma Tomka urodziła 24 dni po terminie, tylko myslałam, ze Kamila tylko tydzien go przechodziła.
Kamila ja przesyłałam nowy program karmienia, ktory jest wprowadzany w całej UE i tam jest normalnie juz od 4 miesiaca mozna zaczać.

Pumi, droga Pumi, ja nie mam niestety złotego słowa na to co cie spotkało. Wiem jak to jest jak całe ***** swiata spada na raz na Twoją głowe ale nie ważne ile razy Cię zycie powali na kolana, trzeba sie zmobilozowac i sie z nich dzwignąć.

Wszystkiego najlepszego dla Martysi , Wiktorka i Kacperka zyczy ciocia Mili i Natalia:-):tak:
Macie racje Albi i Anja moje dziecko urodzilo sie zdrowe ale za to codziennie badalo ja 2 pediatrow, opieka medyczna byla super.
Pumis kochana wez sie w garsc i dzialaj my jestesmy z toba sercem i dusza ale to od Ciebie zalezy wszystko wiec musisz sie szybciutko pozbierac i zobaczysz wszystko sie ulkozy ja w to goraco wierze ze Wam sie wszystko ulozy, musicie byc dzielni dla Waszej blond ksiezniczki.

Ja tez uwazam,że w Polsce wcale nie jest tak zle z ta opieka medyczna. Zaraz po porodzie badaja, s[prawdzaja i robia wszystko by dziecko bylo zdrowe. Wydaje mi sie,że tu podchodzi sie jednostkowo do pacjenta a nie masowo jak w USA....
Pumi, nie wiem co Ci powiedziec, mzoe tylko tylko tyle- badz silna dla Dominisi. Ta zla passa w koncu musi sie skonczyc. Buziaczki dla Ciebie
Monika- no nie wiem czy ssanie kciuka jest lepsze od smoka.....Kazdy ma swoje zdanie ale lekarze raczej nie popieraja tego...

reklama
Do góry