reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pumi kochana nie gniewaj sie ale nie doszukuj sie teraz roznych chorob u Mimisi przeciez jeszcze nie ma 100% diagnozy musisz byc dobrej mysli dla niej :tak:a nie szukac po ksiazkach co tez jeszcze moze miec za chorobe wszystkie sie tu martwimy za ciebie a ty przytulaj i caluj kruszynke podwujnie mocno i wywal te ksiazki czy z kad biezesz te wiadomosci o chorobskach:no:

reklama
Pumi- helena ma racje nie martw się na zapas!
A ja po wczorajszej kłutni z A... dostałam nowy telefon- bez okazji, czy coś się za tym prezentem kryje? pożyjemy zobaczymy.
Deszcz, o jak fajnie że on wkońcu jest, odrazu inne powietrze.
Dzisiaj dzięki mojej koleżance wybrałam sie do fryzjera i porobiłam fale:) terraz czuje sie wkońcu dobrze...

A ja się czuję, jakby mi ktoś w łeb czymś ciężkim przyłożył... Mąż tak samo, spać nam się chce jak cholera :S
Mimisia jest śliczną dziewczynką i wygląda normalnie, nie ma żadnego Downa! Tak jak dziewczyny mówią - wiele cech naszego wyglądu jest uwarunkowane genetycznie, więc nie ma po co się przedwcześnie martwić, ja jestem dobrej myśli i przesyłamy z Dusią mnóstwo buziaków dla Platynki!

:-)dziewczyny czy ja mogę siedo was przyłączyć???
moja córeczka urodziła sie również w styczniu, i nie chwale ale od 3 tygodni śpi całą noc, wcześniej też spała tylko że najpierw budziła się dwa razy do picia, potem raz, a teraz wcale:-D

reklama
Hejka Natka- witaj i opowiadaj o sobie
Dziuba- kase najlepiej trzymaj w skarpecie:-D:-D:-D
Pumi- nie czytaj tych bzdur w necie. Dobrze wiesz, że pisza tu madre rzezcy ale i jest tez mnostwo głupot!!!!Nie doszukuj sie chorób tylko skup sie teraz na Mimisi. Ale i tak Cie rozumiem...
Własnie, co u Basi..ale tez co u Naniny???

Do góry