agnie, moja dziś ma to samo, drze japkę nie wiadomo o co, od rana wstała nie w humorze, aż mi sie udzieliło... cholera idę sprzątać bo noermalnie mam taki burdel że strach... a akurat mama wzięła M na zakupy to mam chwilkę wolnego
reklama
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Ciąg dalszy dobrych wiadomości...Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka(bratanica mężusia).Była dzisiaj z synkem na badaniach u neyrologa.Robili malemu zapis EEG i wyszedł nieprawidłowo.3-latek będzie teraz faszerowany lekami przeciwpadaczkowymi i psychotropami to "może" mu przejdzie....Ja wiem,że to nie wina 13-go.Tylko co za beznadziejny dzień dziś mamy...
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Agnie nie martw sie-to od tego,ze sie rusza jak lezy na brzuszku.Po prostu sobie uciska
Moja juz skumala i sie nie przewraca po jedzeniu na brzuszek.Tylko jak jej sie "ulozy"...
mili zamieniłabym sie z Tobą ale moja dzis ma dokładnie to samo, Bosh już nie wytrzymuję nerwowo... 
dziewczyny w jakim banku najlepiej założyć konto?? chcę małej założyć jakieś takie zwykłe żeby wpłacać pieniądze...

dziewczyny w jakim banku najlepiej założyć konto?? chcę małej założyć jakieś takie zwykłe żeby wpłacać pieniądze...
reklama