reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

agnie, moja dziś ma to samo, drze japkę nie wiadomo o co, od rana wstała nie w humorze, aż mi sie udzieliło... cholera idę sprzątać bo noermalnie mam taki burdel że strach... a akurat mama wzięła M na zakupy to mam chwilkę wolnego

reklama
z tego co pamietam to Basia pojechala do Glogowa bo mieli szukac sali na slub itp, moze nie ma tam kompa lub jest teraz pochlonieta tym wszystkim

Wiecie co, ja w ogóle nie wiem o co kaman, bo Duśka od kilku dni po każdym posiłku ulewa - ale nie podczas odbicia, tylko jak się ficnie na brzuch. :-S Wcześniej tylko tony śliny leciały... Trochę się martwię, moze to jaka alergia? :/

Ciąg dalszy dobrych wiadomości...Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka(bratanica mężusia).Była dzisiaj z synkem na badaniach u neyrologa.Robili malemu zapis EEG i wyszedł nieprawidłowo.3-latek będzie teraz faszerowany lekami przeciwpadaczkowymi i psychotropami to "może" mu przejdzie....Ja wiem,że to nie wina 13-go.Tylko co za beznadziejny dzień dziś mamy...

Agnie nie martw sie-to od tego,ze sie rusza jak lezy na brzuszku.Po prostu sobie uciska :D Moja juz skumala i sie nie przewraca po jedzeniu na brzuszek.Tylko jak jej sie "ulozy"...

wezcie moje dzieccko blagam!!!!!!!!!!!!!! nie wiem o cojej chodzi??????????/:baffled: ciagle albo ryczy albo marudzi...............teraz sie drze:baffled::confused:

millli ciesz sie ze zdrowa, niech sie drze jeszcze glosniej jak ma ochote:-D ja tez mam dzis ochote krzyczec z rozpaczy nad biedna mimisia:no:

mili zamieniłabym sie z Tobą ale moja dzis ma dokładnie to samo, Bosh już nie wytrzymuję nerwowo... :baffled:

dziewczyny w jakim banku najlepiej założyć konto?? chcę małej założyć jakieś takie zwykłe żeby wpłacać pieniądze...

reklama
Do góry