reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Chcialam tez wspomniec ze jestesmy po wizycie u neurologa i na dzien dzisiejszy mala rozwija sie prawidlowo i na razie nie bedzie miec zadnych dodatkowych badan
uszkodzen w mozgu najprawdopodobniej nie ma- kolejne dokladniejsze badanie dopiero za 2 miesiace. Oczoplas prawodopodobnie powinien sie zniejszyc .
Na przyszly tydzien robie appoitment do pediatry na szczepienia na 4 miesiace.
Co kupujecie dzieciakom na 1 czerwca? moja dostala tone nowych ciszukow i zabawki do gryzienia a dla mnie nowa torba na pieluchy

wiadomosc z 29 maja, kurna u jakiego neurologa ona byla, co za lekarze!!!!!

Anja, z tego tekstu ang wynika, że Domi ma przypadłość a nie chorobę i ponieważ wcześnie to wykryto to jeszcze wszystko będzie dobrze - głęboko w to wierzę!!
esti, co u Olisia??

Kubusiu, buziaki maluchu piękniutki:-D:-D:-D:-D

13 w piątek! a ja jadę robić poprawki na uczelni - dla niektórych moich studentów to ostatnia szansa!:cool2:

Anja, z tego tekstu ang wynika, że Domi ma przypadłość a nie chorobę i ponieważ wcześnie to wykryto to jeszcze wszystko będzie dobrze - głęboko w to wierzę!!
esti, co u Olisia??

Kubusiu, buziaki maluchu piękniutki:-D:-D:-D:-D

13 w piątek! a ja jadę robić poprawki na uczelni - dla niektórych moich studentów to ostatnia szansa!:cool2:

tez mam taka nadzieje...cicha ale mam:zawstydzona/y:

badz dla nich laskawa pani dokor:hmm::-)

wrzucam kilka zdjatek moich słonaczek

DSC04029.JPG

DSC04034.JPG

u nas nareszcie deszcz ostatnie dni były nie do wytrzymania a nerwy mnie trzepały jak 150!!!! biedna Kornelia jej sie najbardziej dostało

Gabi marudzi bo zęby jjej sie wyrzynaja

dzis mamy szczepienie ciekawe ile wazy mój mały PUDZIAN tak na nia wołają :->>>

myszorka, ależ piękne i podobne do siebie Twoje maluchy!:-)
a małą Pudziankę chyba trzeba będzie zeswatać z moim Pudzianowskim

Załączniki

• Zdjęcie002(2).jpg
    Zdjęcie002(2).jpg
    307,8 KB · Wyświetleń: 19
  • 100_2691.JPG
    100_2691.JPG
    213,4 KB · Wyświetleń: 28
jakże miło znów byc z WAMI

brakuje mi naszych pogaduszek....
ale
mam nadzieje ....
Gabi własnie sie obudziła raf wraca z pracy wymusiłam na nim wspólny wyjazd na szczepienie wkoncu niech tez widzi i wie jak to jest????
Tobiaszek słodki..... moze ich zeswatamy a jak????!!!!

reklama
Do góry