reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hihih Justice - masz poczucie humoru
xx_haha_01.gif
!!!! niestety tak jest od poczatku ciazy bo mamy zakaz od gina. pare razy probowalismy igraszek ale potem znowu wyladowalam w szpitalu i calkowity zakaz nas obowiazuje. ale jak powszechnie wiadomo zakazy sa po to by je lamac...... pobawilismy sie dalikatnie w dzien naszej rocznicy slubu.
po tym fakcie ja mialam jakies rozowe uplawy i tylko sie modlilam zeby sie krew nie puscila a P. przez 3 dni pytal czy mi nic nie jest?
552.gif

chcialam oznajmic wszem i wobec ze jestem zaprzeczeniam wszelkich ksiazkowych teorii i moja dzidzia jest wyraznie odczuwalna wieczorami i po kazdym posilku mnie kopie od srodka. ( napisze sprostowanie do wydawnictw ze pierworodka czuje ruchy juz od 15 tyg) zjadlam przed chwila gotowane szparagi i wlasnie dostalam kuksanca z prawej strony! chyba dzidzia jest szczesliwa.
chcialam jeszcze dodac ze nadal mam czeste odwiedziny nad muszla ( wczoraj 2 razy). dzis jak mnie kolezanki zobaczyly to skomentowaly tak:" chyba zadzwonimy do twojego meza ze skarga bo chuda jestes jak patyk ale na buzi spuchlas wiec bedzie na 100% dziewczynka."
juz mam metlik w glowie od tych przepowiedni co nosze pod sercem usg mam dopiero 17 wrzesnia-tyle czasu....

reklama
No tak, poemaciki:-pJa mam jak zwykle jazde przed wizyta u lekarza, wyniki super, czyje sie super ale nic nie kopie, wszyscy sie pytaja czy kopie a u nic, nawet prowokujey, czekoladki, kabanosy, sledzie, owoce, sex, muzya a dzidzianic a ni jednego kopa i matka (czyli ja:-))schizuje!

Anja - nie schizuj bo sie dzidzia bedzie denerwowac. moze nalezysz do grona tych mam ktore beda czuc pierwsze ruchy w 20 tc? wedlug ksiazki wtedy dopiero masz prawo cos poczuc.
a ja jak zwykle na przekor i prawo to zlamalam-a raczej moja dzidzia.
masz wiadomosc na privie

witaj margolcia!:-):-)
Ja mam ochotę na ten barszczyk z krokietami , ale na razie nie robię bo niedługo mam maraton wesel to tam sie objem. A potem to już zostanie mi czekać do świąt.:-):-)
dzidzia brzuszek naprawdę słodki,:-D:-D większy od mojego o niebo.
Joolaa również współczuję.:no: Jak nie da rady to walnij teściową między oczy może wtedy półkule jej sie przestawią i zmieni jej sie ten zasrany charakterek

Anja zobaczysz ze jeszcze poczujesz wiem ze to wyczekiwanie jest najgorsze ale musisz sie uzbroic w cierpliwosc a mi za to moje malenstwo to chyba imprezke w brzuchu urzadza bo od rana mnie kopie az wzielam stetoskop i sluchalam jak mnie kopie od srodka myslalam ze mi bebenki pekna:-D Joa ja z wakacji wrocilam cala wysypana zimnami i 2 dni pozniej mialam wizyte u gin i nic na temat tych poryszczek nie mowila wiec to chyba nie jest grozne bo jak by bylo to napewno by mi powiedziala

wiem dzieki, juz Ci odpisalam, wiesz jak to jest niby nie ma podstaw do nerwow ale...
to juz nigdy sie nie skonczy Pumi, jestesmy matkami,bedziemy sie martwic o nasze dzieci juz do konca zycia, taki juz urok macierzynstwa:tak:

Kamlaodz- gratulacje :-):-):-D:tak:
ja jeszcze będę musiała poczekać, prawie cały miesiąc aż sie dowiem kto w moim brzuszku mieszka. Jeśli oczywiście będzie miało ochotę na podchody;-);-);-)

Pumi trzymaj sie twardo, jestem z toba całym sercem. wytocz całą swoją oręż, a bankowo zwyciężysz. A tak naprawdę to jakiś mało rozumny ten twój szwagier. A męzulo twój to sie strasznie rozbrykał hihihi:-):-)

reklama
dobrywieczór....
ja jestem na sekundke..... ide lulu, bo jutro do kontroli... mam nadzieje, ze juz dobrze z tymi sliniankami.... troszke gardlo zaczelo mnie bolec, ale mam nadzieje, ze to chwilowe....
a co do "godzenia sie" to na poczatku, ok.8 tygodnia to chcialo mi sie bardzo.... pozniej nie.... ale to, ze mi sie nie chcialo nie oznacza, ze mi sie w pewnym momencue nie zachiewalo:-D a teraz to normalnie siebie niepoznaje......
zrobilam sie taka chetna ..... hihihihi.... nigdy tak nie mialam, w dodatku juz druga noc mam sny... hm.... napisze tak- bardzo miluskie sny... hehehe... milo sie koncza...:happy2:
Dziewczynki przepraszam, ze tak chaotycznie pisze, ale jestem b spiaca.... jutro postaram sie wiecej popisac, tzn... jak wroce od lekarza- 3majcie kciuki....
dobranoc
buziaki

Do góry