reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

HMMMMM APROPO GODZENIA czy macie wieksze ochotki czy moze mniejsze?
ja jakos róznie a mój męzuś jakoś mnie oszczedza niewiadomo dlaczego no nie?

reklama
a u mnie na odwrot- to adas strasznie nalega on moglby non stop jemu nawet zmeczenie nie przeszkadza, ale 3 razy na tydzien to norma. A jakie pozycje sa teraz dla Was najwygodniejsze? boli Was cos?

Ochota wielka, ale lekarz zabronił.:-( Na szczęście pozwolił mi już chodzić:tak::tak::tak:.
Niech żyją panie z kadr, kochane zadzwoniły do mnie że czeka na mnie przedłużenie umowy o pracę do podpisania :-):-):-). No to dzisiaj pikolo w ruch pujdzie :-p.
Dziewczyny współczuje strasznych teściowych i zazdroszcze tych kochanych. Ja niestety a może na szczęście nie doświadczyłam co to oznacza teściowa:eek:.

czołem,
my już najedzeni jestesmy- tzn ja i dzidzia bo Kacper z pracy jeszcze nie wrócił-grrr.
Na obiadek- to juz moj standardzik- ziemniaki ze śmietaną i kapusta kiszona, jakos na kotleciki mamy nie miałam ochoty.
Tak samo jak ochoty nie mam na igraszki. Maz nalega, ja nie chce- no coz...Kazdy jakos tam inaczej reaguje...hihiihihi

Dziewczyny czy Wam tez lekarz mowil ze opryszczka"zimno" jest groźne podczas ciąży??????? mi wyszlo pod ustami, a wczoraj mowilam mojemu zeby nie wlaczal klimatyzacji

Z tego co mi wiadomo to nie jest groźna i można stosować Zovirax lub z Vratizolin.
Pumi jak tam zkupowe szaleństwo, kupiłaś tym razem coś dla maleństwa?

co do godzenia to on ma tak, ze po prostu przeczekuje az mi chmury znad glowy mina i probuje normalnie rozmawiac jakby nigdy nic, ale tym razem nie popuszcze bo jak dam za wygrana to na nastepny raz bedzie sobie na wiecej pozwalal. Bo wie ze i tak mu przebacze. czekam caly czas na wyjasnienia jego slow i calej tej fatalnej sytuacji. a dzis pojechalam na polska dzielnice i zrobilam za ta 100$ zakupy spozywcze. wlasnie dusze zeberka. kupilam sliczne salaterki na galaretki i zaraz bede robic z owocami.
kolezanki powoli wracaja z wczasow i juz dzwonily zebym przyszla ogladnac zdjecia. jakos mi lepiej po rozmowie z nimi - baby sie zawsze potrafia posmiac i pozartowac. ide do garow.
a co do godzenia sie to ja mam niestety absolutny zakaz zblizen i jakos nie mam nawet ochoty a P. i tak sie boi mnie dotknac.

reklama
Pumi czyżby Paweł bał się Ciebie dotknąc po tym jak sobie nagrabił:-D
Ja szczerze powiedziawszy mam większy "apetyt" na sex niż na początku ciązy. Nawet mogłabym stwierdzić, że powracam do normalności z przed ciązy :-) zobaczymy na jak długo.

Do góry