reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej margolcia, witamy:tak::-):-D:happy2::rofl2:.A uz wiesz jaka płeć będzie?jak na razie mamy 2 chłopców i jedną dziewczynkę.Ja rodzę 2 dni po tobie, więc możemy być mamami grudniowymi, ale lepiej nie:no:

reklama
Witam wszystkie mamuski! pumi brzusio coraz bardziej sie powieksza i juz nawet przez bluzke widac ze ktos mieszka w twoim brzusiu. Dzidzia brzuszek sliczny. A co do tesciowej to moja jest naprawde fajna. jak bylismy nad morzem to sie o mnie bardzo troszczyla i dbala zebym przypadkiem glodna nie byla.np wczoraj przywiozla mi krokiety i barszczyk a dzien wczesniej mowilam jej ze mam ochote na sernik na zimno to mi zrobila, ona bardziej interesuje sie o mnie i dziecko bardziej niz moi rodzice i w razie klutni z mezem to mam sprzymiezenca bo mowi ze zawsze bedzie po mojej stroni. Jestem przerazona waszymi tesciowymi to sa okropne jedze ja bym chyba z taka nie wytrzymala, przywiazalabym poprostu jej kamien do nogi i wrzucila do rzeki:wściekła/y::angry: okropne babsztyle. Naprawde wspolczuje

Czesc dziewczyny:-). To moj chyba trzeci post u was dopiero. Chcialam sie tylko pochwalic ze bede miala synka,a termin mam na 25 stycznia. goraco wszystkie pozdrawiam:-):-):-):-)
preg.png

[/url]

Witamy Margolcie..... kurcze nas jest naparwde juz sporo:-) ale super:-)
Mili ja tez mam smaczka na zminy sernik... i chyba pojde zaraz po cukiernie mam minutke od domku;-) zreszta od poczatku ciazy do serniczka mnie ciagnie....

a co do płci mojego malenstwa, to nie wydaje mi sie, zeby to chlopiec byl.... cos czuje, ze to dziewczynka mimo usg bedzie... zobaczymy... ide na placuszki ....

Właśnie dzidzia olewaj ją, po co sobie psuć nerwy taka pi pi.Teraz musisz myśleć o sobie i swoim maleństwie, bo On wszystkie Twoje emocje wyczuwa, te dobre i złe,chyba nie chcesz urodzić zestresowanego synka?:angry:Więc najlepiej nie myśl o tej sprawie, może sobie wyjedź na kilka dni gdzieś, odpocznij od tego wszytkiego, przemyśl rożne sprawy, wycisz się i wróć.wszystko z czasem sie ułoży.NIE DAJ SIE!
A ja pilnuję dziecka rocznego, więc kiedy Ola śpi to ja też, raczej drzemię bo jeszcze jest 2 chłopaków:rofl2:

KAMALODZ WIIIELKIE GRATULACJE! No to mamy kolejnego chlopca na styczniowkach, ja tez chce juz wiedziec a tu jeszcze 2 tygodnie musze czekac na usg i tak nie mam pewnosci czy sie dowiem bo jak na zlosc sie odwroci d..a to nie bede wiedziec:-D

Kamlaodz- gratuluję.
Margolcia- tez gratuluje i witam.
Kurcze wiekszość z Was ma na początek stycznia termin, ja mam nadzieje ze sie załapie na styczen a nie na luty.
Wg usg wychodzi na 29 stycznia
A dzis wyczytałam o przezierności karkowej- ale sie zeschizowałam. zaczełam sprawdzac w necie i w mojej ksiazeczce ciąży.
No wiec mam NT-1,2 (chyba dobrze)
Ale ruchów nie czuję...
wiem- panikara ze mnie
Sorry za marudzenie

reklama
Sernik na zimno,,,,,,,,,,,,,,mniam, ale mi smaka narobiłaś, niestety cukiernia na wakacje koło mnie zamknieta, zrobie sama.To mamy 3 chłopca na forum, ale fajnie,:-) teraz trzeba dziewczynek, żeby było równo:tak:.Mężuś wrócił więc zmykam na chwilę.
Pumi żyjesz?

Do góry