reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

u nas zupka o tym przepisie nazywa sie Kapusniak;-)
nie powiem, ze nie zjadlabym, ale za to dzis moja Najukochanasza mamusia wedle moich zachcianek zrobila mi fasolke po bretonsku....
dobranoc Kochane

reklama
Dzidzia to Justice ściskała brzusia, ja sie boję,żę uszkodzę bobo.Justice jak ty sciskalaś tego brzusia,że wyczułaś boboasa?:confused:
A mój maluszek się rozszalał i pływa po całym brzusiu i kopie od czasu do czasu delikatnie, na razie delikatnie, za parę tygodni to pewnie będą solidne kopniaki...już nie mogę się doczekać:happy2::tak:

Esti - to Anja sciskala brzuch-hihih-ale zamieszanie.
ale bym sobie zjadla kwasnice-az slinianki mi zaczely wiecej sliny produkowac na sama mysl
oki- mamusie. ja tez spadam. spijcie dobrze i spokojnie.
nadrobie czytanie w niedziele wieczorem.
jak bede miec jakies ciekawe forki to wkleje ale chyba juz macie dosc mojej podobizny bo codziennie cos wklejam????
bede za wami tesnic i myslec o was. jedno co jest dobre w tych wyjazdach-zero dostepu do kompa- bo w przeciwnym razie siedzialabym i klikala zamiast wdychac lesne powietrze

Witam wszystkie mamusie a STYCZNIÓWECZKĄ GRATULKI składam natychmiast:tak: . Ja też szczęśliwa stycznióweczka :-). Muszę Was się poradzić... od 2 dni czuje gwałtowne kłucie w kroku (aż paraliżuje mi ruchy) strasznie się boję, że coś jest nie tak:-(. Może któraś z Was miała coś podobnego... ? Do gina mam umówioną wizyte dopiero za 2 tyg, zastanawiam się czy nie jechać do szpitala :unsure:. Mama mnie uspokaja ze to normalne, ale mi coś "tam" nie pasuje... Cały czas o tym myśle i zastanawiam się czy to nie szkodzi mojej dzidzi.
Hmmm........

CZEKAMY NA CIEBIE

czesc Pelaska!
powiem ci ze mnie tez czasem tak kluje w kroku ale nie jest to ciagly bol. czasem sie boje ze dostalam zapalenia pecherza moczowego ale zaraz mi to klucie mija i zapominam o obawach. jezeli masz te bole non stop albo bardzo bolesne-moze lepiej dmuchac na zimne i odwiedzic szpital. rozwiejesz watpilowsci i uspokoisz sie. ja przynajmniej tak robie jak cos mnie niepokoi - od razu wsiadamy w samochod i jedziemy na ostry dyzur- bylam juz 3 razy ( nie chwalac sie i dobrze na tym wyszlam)
pozdrawiam- trzymam kciuki napisz jaka decyzje podjelas i jaks sie sytuacja dalej rozwija.

:happy: Pumi jestem tego samego zdania lepiej zapobiegać niż leczyć.... ;-) Co do tych kłuć to nie są to ciągłe kłucia ale nachodzą napadami jak już się zaczną to trwaja ok 15 min, potem spokój na jakiś czas. Byłam w szpitalu 2 miesiące temu bo miałam ciągnięcia, lekarze stwierdzili ze moja ciąża jest zagrożona :-( od tego czasu jestem przewrażliwiona na wszystkie bóle, kłucia itp. Doszło do tego ze kopnięcie dzidzi zastanawia mnie czy to jednak kopnięcie czy delikatniejszy skurcz. Zobacze jak jutro bedę sie czuła jak poczuje coś niepokojącego wsiadam w auto i jade na izbe przyjęć... Pewnie znowu mnie zatrzymją ale to w końcu dla dobra mojej dzidzi. :-) Ehh... Panikara jestem jak to mój Tomek mówi. :zawstydzona/y:
Pozdrawiam i mykam w kraine Morfeusza. Dobranoc........

Witam wszystkie styczniowe przyszłe mamy.
Jesten jedną z was a termin mam na 21 stycznia. Jestem pierwszy raz w ciąży i licze, że mi troche poopowiadać jak to jest być mamą.
Pozdrawiam Kasia

reklama
Witaj sowka,:-D:-) ja też jestem pierwszy raz w ciązy i forum mi bardzo pomaga.Można sie wygadać i porsdzić.:tak:Wklej sobie suwaczek, to będziemy wiedziały w ktorym tygodniu jestes:tak::tak::-D

Do góry