reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

to ja juz nic nie rozumiem z tymi smakami
wszyscy mowia ze kwasne i slone na chlopca, a slodkie na dziewczynke. dlatego ja bylam przekonana ze bede miec chlopca bo slodkiego niet w ciazy!
ale lepiej ze to matka natura wybiera za nas bo mam wachania co bym chciala-wiec najlepiej po prostu zeby sie zdrowe urodzilo! ( i podobne do mnie hihi)

reklama
Mysmy dzisiaj macali brzuszek przez godzine i czuli harce i ruchy naszego dziecka, super uczucie:-)zaczal sie 18tc ale jeszcze nie czuje konktetnych kopniec tylko brzuch sie napina a to z jednej a to z drugiej strony i dzisiaj lekko ucisnelismy brzuszek i bylo czuc cos wiekszego pupe albo plecki i mala kulke jakby noge/reke. Fajnie, bo wiemy ze tam ktos sobie w brzuszku mieszka:happy:

Pumi dla was to 4 nakrycia, o dzidzi zapomniałaś w konńcu jesz za dwoje:-D, a szwagier jak przystojny i fajny to możesz zabrać, hi hi hi zartowałam:rofl2:.A ja czułam dzidzię też w 15 tygodniu, więc Ci wierzę, zreszta sama wiesz i czujesz najlepiej więc nikt nie ma nic do gadania:-)
Justice GRATULACJE PóŁMETKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:To na kiedy masz termin?

kurde Pawcio bedzie za godzine a ja zamiast sie pakowac to przed kompem siedze hihih. ale juz mowilam ze forum jak narkotyk dziala.
czasem zastanawiam sie czy fale z komputera nie dzialaja jakos szkodliwe na dzidzie bo spedzam dziennie kolo 8 godzin przed monitorem. na szczescie jest jakis filtr czy cos!
mam nadzieje ze dzidzia nie odziedziczy po mnie przesiadywania za biorkiem bo wolalabym zeby aktywnie spedzala czas w ruchu

ja tam do kocna w to usg nie wierze.... zobaczymy pozyjemy....
zrobilam tak jak Ty Esti teraz- scisnelam brzusio, ale nic nie wyczulam- moze za lekko bo balam sie ze krzywde zrobie, ale nic nie poczulam, ale za to teraz taki tepy leciutki bol po prawej stronie i babelki:-Da moze dzidzus sie chowa bo tesni za tata...

Anja-super ze wymacalas co trzeba hihihi. ja tez probowalam lekko naciskac brzuch ale sie boje ze dzidzie ucisne wiec zrezygnowalam.
kurde kocio wstalo i ulokowalo sie w ulubionym miejscu czyli na klawiaturze. a wyglada to mniej wiecej tak:

Ja mam ochotę na kwaśne, słone ,słodkie więc jakby blizniaki, ale na 100% jest jedno więc obojniak wychodzi:-D:szok:....
A oto przepis na kwaśnicę, prosto z Zakponego:-D
1|2 kg. kapusty kiszonej
1 marchewka
1 średnia cebula
2,3żeberka
Kapustkę pokroić drobno, (ja w tym celu uzywam maszyny, wrzucam i rozdrabnia i sie samo,) cebulkę, w drobną kostkę , marchewkę starkować.
Ugotować wywar na żeberkach z liściem laurowym i zielem angielskim, dodać starkowaną marchewkęi cebulkę, dodać kapustkę i gotować aż będzie miała odpowiednią twardość:rofl2::happy2:, to juz wedla uznania.I ten sok z kapustki jest najwazniejszy, więc go nie wylewać tylko do garnuszka z kapustą.
Doprawić pieprzem, na pikantno jeśli ktoś lubi.
I już GOTOWE. SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!

reklama
dobra dziewuszki ja juz mykam, mam nadzieje, ze juz nie dlugo zasne....
Pumi wypoczywaj sobie przez ten wekand, mam nadzieje, ze tam nie bedziesz sprzatac,,,, wyleniu^^j sie....
kolrowych snow dziewczynki i milego popoludnia dla kolezanek zza Oceanu...
buziaki

Do góry