reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

to ja juz nic nie rozumiem z tymi smakami
wszyscy mowia ze kwasne i slone na chlopca, a slodkie na dziewczynke. dlatego ja bylam przekonana ze bede miec chlopca bo slodkiego niet w ciazy!
ale lepiej ze to matka natura wybiera za nas bo mam wachania co bym chciala-wiec najlepiej po prostu zeby sie zdrowe urodzilo! ( i podobne do mnie hihi)

reklama
Mysmy dzisiaj macali brzuszek przez godzine i czuli harce i ruchy naszego dziecka, super uczucie:-)zaczal sie 18tc ale jeszcze nie czuje konktetnych kopniec tylko brzuch sie napina a to z jednej a to z drugiej strony i dzisiaj lekko ucisnelismy brzuszek i bylo czuc cos wiekszego pupe albo plecki i mala kulke jakby noge/reke. Fajnie, bo wiemy ze tam ktos sobie w brzuszku mieszka:happy:

Pumi dla was to 4 nakrycia, o dzidzi zapomniałaś w konńcu jesz za dwoje:-D, a szwagier jak przystojny i fajny to możesz zabrać, hi hi hi zartowałam:rofl2:.A ja czułam dzidzię też w 15 tygodniu, więc Ci wierzę, zreszta sama wiesz i czujesz najlepiej więc nikt nie ma nic do gadania:-)
Justice GRATULACJE PóŁMETKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:To na kiedy masz termin?

kurde Pawcio bedzie za godzine a ja zamiast sie pakowac to przed kompem siedze hihih. ale juz mowilam ze forum jak narkotyk dziala.
czasem zastanawiam sie czy fale z komputera nie dzialaja jakos szkodliwe na dzidzie bo spedzam dziennie kolo 8 godzin przed monitorem. na szczescie jest jakis filtr czy cos!
mam nadzieje ze dzidzia nie odziedziczy po mnie przesiadywania za biorkiem bo wolalabym zeby aktywnie spedzala czas w ruchu

ja tam do kocna w to usg nie wierze.... zobaczymy pozyjemy....
zrobilam tak jak Ty Esti teraz- scisnelam brzusio, ale nic nie wyczulam- moze za lekko bo balam sie ze krzywde zrobie, ale nic nie poczulam, ale za to teraz taki tepy leciutki bol po prawej stronie i babelki:-Da moze dzidzus sie chowa bo tesni za tata...

Anja-super ze wymacalas co trzeba hihihi. ja tez probowalam lekko naciskac brzuch ale sie boje ze dzidzie ucisne wiec zrezygnowalam.
kurde kocio wstalo i ulokowalo sie w ulubionym miejscu czyli na klawiaturze. a wyglada to mniej wiecej tak:

Ja mam ochotę na kwaśne, słone ,słodkie więc jakby blizniaki, ale na 100% jest jedno więc obojniak wychodzi:-D:szok:....
A oto przepis na kwaśnicę, prosto z Zakponego:-D
1|2 kg. kapusty kiszonej
1 marchewka
1 średnia cebula
2,3żeberka
Kapustkę pokroić drobno, (ja w tym celu uzywam maszyny, wrzucam i rozdrabnia i sie samo,) cebulkę, w drobną kostkę , marchewkę starkować.
Ugotować wywar na żeberkach z liściem laurowym i zielem angielskim, dodać starkowaną marchewkęi cebulkę, dodać kapustkę i gotować aż będzie miała odpowiednią twardość:rofl2::happy2:, to juz wedla uznania.I ten sok z kapustki jest najwazniejszy, więc go nie wylewać tylko do garnuszka z kapustą.
Doprawić pieprzem, na pikantno jeśli ktoś lubi.
I już GOTOWE. SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!

reklama
dobra dziewuszki ja juz mykam, mam nadzieje, ze juz nie dlugo zasne....
Pumi wypoczywaj sobie przez ten wekand, mam nadzieje, ze tam nie bedziesz sprzatac,,,, wyleniu^^j sie....
kolrowych snow dziewczynki i milego popoludnia dla kolezanek zza Oceanu...
buziaki

Do góry