reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

aOLA może bedziesz wyjatkiem, który potwierdzi regułę
Esti Ty to lepiej chuchaj na zimne, jak masz mozkliwość to siedź w domq

reklama
Mojego brzuszka jeszcze nie widać na tyle żeby ktoś obcy rozpoznał - na miejsce w autobusie nie mam co liczyć.
Trochę zaczynam więcej jeść, a Wy? Narazie ważę tyle co przed ciążą, bo na początku schudłam, ale może teraz zacznę tyć?:cool:

dzieki Mili-ja tez jak chcialam podczytac inne watki to mi wylaczalo stronke. na razie nie zablokowalo-dopiero jak sie ukarze post Anji.
ja dzis zaszalalam-kupilam pierwsze ciuszki dla dzidzi-w kolorach: zoltym ,zielonym i turkusowym. dwa kocyki i torbe na pieluchy dokladnie taka jak widzialam w necie - granatowa w malutkie biale kropeczki-bedzie mi pasowala do granatowego wozka. o rety ale sie ciesze z tych zakupow! boje sie ze teraz wpadne w trans i nie bede mogla przestac kupowac. a przeciez duzo rzeczy dostane w prezentach bo juz mnie sluchy dochodza ze bede miala zrobiony potajemnie baby shower i zreszta male niemowlaczki tak szybko wyrastaja ze spichow. teraz codziennie bede sie tulila do tych mieciutkich i pluszowych ciuszkow

Pumi, zazdroszczę zakupów. Ja się wstrzymuję, bo za wcześnie, i też mam mieć jakieś "zrzuty". Za które zresztą będę wdzięczna, bo szkoda kasy (której nie ma) na ciuszki które dzidzia ponosi 2 miesiące. Ale wcale Ci sie nie dziwię, że chcesz te milusie rzeczy przytulać;-)

te zakupy nie byly planowane. pojechalam do centrum handlowego po prezent dla tesciowej . tesc leci z powrotem do polski we wtorek i chcialam cos tesciowej kupic bo ona zawsze jak przylatuje do stanow cos mi przywozi z polski. i tak przechodzilam kolo dzialu niemowlecego......i tylko chcialam zerknac z ciekawosci i skonczylo sie na dwoch torbach zakupow
037.gif

moze to wczesniej ale sie bardzo ciesze -a najbardziej z tej torby na pieluchy bo widzialam ja w necie bardzo droga a ja zaplacilam tylko 14 $
ohhhh!!!! kiedy bede mogla ubierac wreszcie moja dzidzie w te cudenka?

Pumi ale ci zazdrozcze ja tez sie dowiedzialam ze dostane ciuszki po siostrzencu chyba ze trzy torby, a i moja tesciowa powiedziala ze mi nakupuje ciuszkow zebym ja nic nie kupowala . Zabieraja mi cala przyjemnosc ale ja sie nie dam i tez bede kupowac bo to taka fajna radosc moc kupowac cos swojej dzidzi, ale jeszcze troszke sie wstrzymam, ale na pewno na poczatku wrzesnia powizycie u ginki napewno kupie juz posciel do lozeczka bo na necie taki piekny komplet z baldachimem widzialam:-)

Sliczne zakupy Pumi az mnie skreca, ja sie tez wybieram, kupie rzeczy z przeceny na nastepne lato, bo teraz letniaki na przecenie:-):-):-)w Polsce nie ma takich slicznych ubranek jak w Stanach , a jak sa to ceny przegiecie za jeden pajacyk $30:szok:niestety na swoja siostre nie ma co liczyc, bo jest zdegustowana moja ciaza-dlugo by opowiadac:no::no::no:przyjechala, nie widziala mnie rok i jedyne co powiedziala to
"Uhhh,yaki y're sooo fat"!:wściekła/y:bez komentarza!

reklama
Poza tym kiepsko sie czuje, cala ciaza dotychczas super a teraz mi jest bardzo niedobrze, niczego ie trawie, wczoraj znowu byl paw gigant:no:

Do góry