reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

aOLA może bedziesz wyjatkiem, który potwierdzi regułę
Esti Ty to lepiej chuchaj na zimne, jak masz mozkliwość to siedź w domq

reklama
Mojego brzuszka jeszcze nie widać na tyle żeby ktoś obcy rozpoznał - na miejsce w autobusie nie mam co liczyć.
Trochę zaczynam więcej jeść, a Wy? Narazie ważę tyle co przed ciążą, bo na początku schudłam, ale może teraz zacznę tyć?:cool:

dzieki Mili-ja tez jak chcialam podczytac inne watki to mi wylaczalo stronke. na razie nie zablokowalo-dopiero jak sie ukarze post Anji.
ja dzis zaszalalam-kupilam pierwsze ciuszki dla dzidzi-w kolorach: zoltym ,zielonym i turkusowym. dwa kocyki i torbe na pieluchy dokladnie taka jak widzialam w necie - granatowa w malutkie biale kropeczki-bedzie mi pasowala do granatowego wozka. o rety ale sie ciesze z tych zakupow! boje sie ze teraz wpadne w trans i nie bede mogla przestac kupowac. a przeciez duzo rzeczy dostane w prezentach bo juz mnie sluchy dochodza ze bede miala zrobiony potajemnie baby shower i zreszta male niemowlaczki tak szybko wyrastaja ze spichow. teraz codziennie bede sie tulila do tych mieciutkich i pluszowych ciuszkow

Pumi, zazdroszczę zakupów. Ja się wstrzymuję, bo za wcześnie, i też mam mieć jakieś "zrzuty". Za które zresztą będę wdzięczna, bo szkoda kasy (której nie ma) na ciuszki które dzidzia ponosi 2 miesiące. Ale wcale Ci sie nie dziwię, że chcesz te milusie rzeczy przytulać;-)

te zakupy nie byly planowane. pojechalam do centrum handlowego po prezent dla tesciowej . tesc leci z powrotem do polski we wtorek i chcialam cos tesciowej kupic bo ona zawsze jak przylatuje do stanow cos mi przywozi z polski. i tak przechodzilam kolo dzialu niemowlecego......i tylko chcialam zerknac z ciekawosci i skonczylo sie na dwoch torbach zakupow
037.gif

moze to wczesniej ale sie bardzo ciesze -a najbardziej z tej torby na pieluchy bo widzialam ja w necie bardzo droga a ja zaplacilam tylko 14 $
ohhhh!!!! kiedy bede mogla ubierac wreszcie moja dzidzie w te cudenka?

Pumi ale ci zazdrozcze ja tez sie dowiedzialam ze dostane ciuszki po siostrzencu chyba ze trzy torby, a i moja tesciowa powiedziala ze mi nakupuje ciuszkow zebym ja nic nie kupowala . Zabieraja mi cala przyjemnosc ale ja sie nie dam i tez bede kupowac bo to taka fajna radosc moc kupowac cos swojej dzidzi, ale jeszcze troszke sie wstrzymam, ale na pewno na poczatku wrzesnia powizycie u ginki napewno kupie juz posciel do lozeczka bo na necie taki piekny komplet z baldachimem widzialam:-)

Sliczne zakupy Pumi az mnie skreca, ja sie tez wybieram, kupie rzeczy z przeceny na nastepne lato, bo teraz letniaki na przecenie:-):-):-)w Polsce nie ma takich slicznych ubranek jak w Stanach , a jak sa to ceny przegiecie za jeden pajacyk $30:szok:niestety na swoja siostre nie ma co liczyc, bo jest zdegustowana moja ciaza-dlugo by opowiadac:no::no::no:przyjechala, nie widziala mnie rok i jedyne co powiedziala to
"Uhhh,yaki y're sooo fat"!:wściekła/y:bez komentarza!

reklama
Poza tym kiepsko sie czuje, cala ciaza dotychczas super a teraz mi jest bardzo niedobrze, niczego ie trawie, wczoraj znowu byl paw gigant:no:

Do góry