Ale ostatnio ze mnie się zrobił żarłok, jak tak dalej pójdzie to nie bawem waga skoczy i to spord tygodnia tylko jem i jem, ostatnie 2 noce to sir budze o 1 i musze coś zjesć bo inaczej nie mogę zasnąc.............Wy tez tak macie?
reklama
Hej.
Witam nową przyszłą mamusię.
Dziewczyny ja też się czuję fatalnie- gorzej niż w pierwszych tygodniach.
Ranek zaczynam od pawika a czasem i dwóch....Masakra jakaś.
Puchnę jak słoń.
Wczoraj byłam na badaniach- hemoglobina, mocz i cos tam jeszcze no i oczywiscie badanie na przeciwciała różyczki bo córeczka moejej koleżanki z pracy ma właśnie różyczkę.
Kurde z leksza sie przestraszyłam....
Dziewczyny- czy znacie jakies zabobonowe przesądy jaka będzie płeć dziecka. Jedni mi mówią, że bedę miała chłopca a inni że bez dwóch zdań laska. Płci dwoeim sie dopiero 6 września- wtedy kolejne badanie u ginka.
Co do ciuszków- to mój mąż nic nie pozwala mi kupić ale juz mnie tak korci, że chyba dzis pojade cos kupić na poprawę humorku. Moze jakieś spiochy....Ale będę miała frajdę.hihihihihihi
Witam nową przyszłą mamusię.
Dziewczyny ja też się czuję fatalnie- gorzej niż w pierwszych tygodniach.
Ranek zaczynam od pawika a czasem i dwóch....Masakra jakaś.
Puchnę jak słoń.
Wczoraj byłam na badaniach- hemoglobina, mocz i cos tam jeszcze no i oczywiscie badanie na przeciwciała różyczki bo córeczka moejej koleżanki z pracy ma właśnie różyczkę.
Kurde z leksza sie przestraszyłam....
Dziewczyny- czy znacie jakies zabobonowe przesądy jaka będzie płeć dziecka. Jedni mi mówią, że bedę miała chłopca a inni że bez dwóch zdań laska. Płci dwoeim sie dopiero 6 września- wtedy kolejne badanie u ginka.
Co do ciuszków- to mój mąż nic nie pozwala mi kupić ale juz mnie tak korci, że chyba dzis pojade cos kupić na poprawę humorku. Moze jakieś spiochy....Ale będę miała frajdę.hihihihihihi
Anja-dziekuje ci ze usunelas ten suwaczek. jest mi niesamowicie glupio bo to nie sprawiedliwe ze z mojego powodu zniknely takie piekne imionka ale juz myslalam ze sie pozegnam z forum bo moj komp jest jakis nienormalny. jeszcze raz wielkie dzieki
widze ze temat ciuszkow nadal na topie hihihi. co do cen to u nas od 9 $ za spichy do 50$-ja kupuje wszystko 100 % cotton i cartersa bo maja dobrej jakosci -wiec srednio okolo 18 $ za spiochy.
dzis musze spakowac tescia i przygotowac poslanie dla szwagra. na lotnisko zawozimy tescia a przywozimy nastepnego czlonka rodziny mojego mezunia- szwagra-ale z nim to bedzie ubaw !!!
widze ze temat ciuszkow nadal na topie hihihi. co do cen to u nas od 9 $ za spichy do 50$-ja kupuje wszystko 100 % cotton i cartersa bo maja dobrej jakosci -wiec srednio okolo 18 $ za spiochy.
dzis musze spakowac tescia i przygotowac poslanie dla szwagra. na lotnisko zawozimy tescia a przywozimy nastepnego czlonka rodziny mojego mezunia- szwagra-ale z nim to bedzie ubaw !!!
zapomnialam dodac ze moj maz tez mi nie pozwolil nic kupowac ale sie nie pytalam tym razem o zgode- do chorery co on ma do gadania hihih. po zakupach mu pokazywalam trofea zdobyczne i powiedzial ze jak mam mu jojcyc ze nie kupilam to teraz ma przynajmniej swiety spokuj! ale co do wiekszych zakupow to musze poczekac na jego dyspenze zeby urzyc karty kredytowej. nie moge sie doczekac wozka.
mam usg z wyznaczeniem plci 17 wrzesnia i po tym moze juz mi kupi wozio. bedzie stal u domku a ja codziennie sie bede cieszyc jego widokiem!
ja jak chodzilam miedzy wieszakami to tez jakos tak odruchowo siegalam po niebieskie rzeczy na chlopca ale w ostatnim momencie sie powstrzymywalam i szukalam czegos neutralnego. czyzby instynkt cos podpowiadal?
mi tez wszyscy prorokuja ze bedzie chlopczyk bo mowia ze dobrze wygladam w ciazy. ale to przeciez dopiero poczatki wiec nie widomo jak bede tyc dalej?
mam usg z wyznaczeniem plci 17 wrzesnia i po tym moze juz mi kupi wozio. bedzie stal u domku a ja codziennie sie bede cieszyc jego widokiem!
ja jak chodzilam miedzy wieszakami to tez jakos tak odruchowo siegalam po niebieskie rzeczy na chlopca ale w ostatnim momencie sie powstrzymywalam i szukalam czegos neutralnego. czyzby instynkt cos podpowiadal?
mi tez wszyscy prorokuja ze bedzie chlopczyk bo mowia ze dobrze wygladam w ciazy. ale to przeciez dopiero poczatki wiec nie widomo jak bede tyc dalej?
My juz wózeczek mamy od miesiąca, stoi sobie i się kurzy.Pumi podobno jak brzuch jest wysoko i wygląda jak pileczka tzn wszystko idzie do przodu a nie na boki to na dziewczynkę, i jak ma się ochote na nabiał i słodycze, jak tam mam................Ale podobno dziewczynka zabiera urodę, a przy chłopcu się jest ładniejszą, ja sie z tym nie zgadzam bo moja psiapsióla, z córeczką wyglądała przepięknie, inne kolezanki tez.Mi kazdy mówi, ze bedę miała córeczkę, chociażnie zbrzydłam.ama już nie wiem, nie mogę sie doczekać jużtej wizyty, zastanawiam sie czy nie iść wcześniej prywatnie............................Pumi skąd masz takie fajne emotikonki?????
reklama
pingwinek75
Fanka BB :)
Zgadywanie, jaka plec, to chyba najbardziej wyczerpujace zajecie na miesiac przed sprawdzeniem , ech, juz nie mam sily zgadywac. Chcemy z mezem chlopczyka, i to oboje, ale stwierdzilismy, ze jesli bedzie dziewczynka, to tez nie bedziemy plakac.
Mam juz w rodzinie 8-miesieczna maluszke i jest taka slodka (a rodzice byli BAAARDZO rozczarowani, ze nie chlopak), ze teraz siostra powiedziala, ze nie wyobraza sobie, zeby jej nie bylo, a byl jakis chlopak
Mam juz w rodzinie 8-miesieczna maluszke i jest taka slodka (a rodzice byli BAAARDZO rozczarowani, ze nie chlopak), ze teraz siostra powiedziala, ze nie wyobraza sobie, zeby jej nie bylo, a byl jakis chlopak