reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Asia S-czyzby
590.gif
????
biedactwo-nie ma nic mniej komfortowego niz robic to publicznie-ja sie juz przekonalam.
ja mdlosci mam juz bardzo zadko ale pawie puszczam nadal-juz nie tak czesto ale jak zjem cos co mojemu woreczkowi zolciowemu nie odpowieda to sie od razu buntuje i zwraca.
dzidzia moja nie lubi slodkiego a ja czasem sie skusze jak wczoraj(zjadlam ciasteczko) i wtedy zoladek tez sie buntuje.

Ja juz nie moge sie doczekac nastepnej wizyty:nerd:-14go, tak czy inaczej bedziemy szli do innego lekarza, na 2go konsultacje czy wszystko ok i 3D, ten lekarz stawia whisky jak sie pomyli w poznaniu plci, niezly cwaniak bo czyta plec po koscciu i rozstawie miednicy a nie patrzy tylko co miedzy nogami:-):-):-)Wiec jest jednym z najlepszych specjalistow w kraju od USG,samego diabla dojrzy:szok:, ciagle sie martwie czy ok z dzieckiem, bo ja jakos malo czuje ciaze, brzuch jest,:tak:ale reszta:dull:
pewnie sie troche wyluzuje jak zacznie mnie kopac

Moja dzidzia jest kochana bo lubi wszystko to co mamusia zjada i nie protestuje, i dzieki temu nie musialam odwiedzac kibelka. Asia biedactwo napewno te mdlosci niedlugo przejda. Pumi a ty uwazaj na ten swoj zoladeczek, acha i skad masz takie fajne obrazeczki:-)

dziewczyny czy wy tez macie tak w swoich komputerach ze wam wyskakuje blad gdy ktoras umiesci takie duze napisy jak Anja?
kurcze nie wiem czemu ale juz tak kiedys bylo ze nie dam rady wtedy wejsc na forum bo mi zamyka stronke

Hej, ja właśnie wróciłam i padam na nos, u nas upal:cool:.Mam mały problem, moje podopieczne dzieciątko ma szkarlatyne:szok:, czy tym można się zarazić i czy jest to grożne dla kobiet w ciąży?Może któraś sie orientuje?:confused:

Pumi jak ci wyskakuje blad to wyjdz z internetu calkiem i wejdz przez folder moj komputer to wdedy bedziesz mogla bez problemu wchodzic na bb, ja tez tak mialam tylko ze na innych dzialach i np. nie moglam sobie podczytywac a teraz moge wejsc wszedzie

esti mozna sie zarazic szkarlatyna jesli to jest poczatkowa faza bo pozniej juz nie zaraza. ja na twoim miejscu bym unikala tej choroby, nie wiem na ile ona jest niebezpieczna dla kobiet w ciazy ale lepiej chuchac na zimne

reklama
Do góry