reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

JESTEM!!!!!!!
NIE IDE DO SZPITALA ( z tym baniem to raczej o nasza kasę bo maż pracuje na etacie za 1000 zł a reszta naszych środków płatniczych to dyżury i popołudniówki w przychodniach więc jak bym poszła do szpitala to wyglądało by to cieniutko)
nie jest dobrze ale źle wcale szyjka nadal krótka ale zamknięta no i nareszcie UTYŁAM 3 kg !!!!!!!!!!!! będę więcej leżeć i mam nadzieje że będzie dobrze
uffffffffffffffffffffffffffffffff
zeszło to ze mnie ......

reklama
Super!!!!!!!!!!!!!!!!:-DTeraz wypoczywaj dużo, chociaż przy małym dziecku to jest pewnie ciężko ale poszukaj sobie kogoś kto Cię odciąży od czasu do czasu.Dbaj o siebie i dzidzię:tak:

Joa lepiej nie pij piwa bedac w ciazy!wogole nie pij %%%% :wściekła/y:ja przed ciaza pilam codziennie czerone wino do obiadu od kilku lat, zawsze, codziennie!!!!czysty -czerono wino hobby, kiedy juz widzialam,ze jestem w ciazy, absolutnie wszystko odstawilam, nawet mi nie smakowalo:szok:moze raz sie skusilam po 12tc na pol malej lampki wina i moze wzielam po lyku piwa;-)ale zeby lekarz pozwalal Ci pic wino i piwo co drugi dzien, jestem w szkou:no::no:mak dla masacra jak dla mnie! co to za konowal, ciaza+alcohol raczej nie idzie w parze:no:

Witam. Mtszorka ciesze sie ze u ciebie i malenstwa wszystko jest dobrze:tak: Troszeczke mnie nie bylo ale to dla tego ze mam u siebie 7-letnia siostrzyczke i musze sie nia opiekowac. Bylismy dzisiaj w supermarkecie no i tym razem nie udalo sie mojemu mezowi ominac ze mna stoiska dzieciecego i kupilam takie malenkie body sa przesliczne i nadodatwk rozowe. nie wiem czemu ale mam przeczucie ze bedzie to dziewczynka, bardzo bym chciala rowniez moj maz jest za ale jak bedzie chlopczyk to tez super:-):tak:

No to ja juz uciekam spac dzis zamiast do meza bede sie tulic do mojej kochanej siostruni bo maz w pracy, kochane mamcie zycze milej nocki no i poglaskajcie swoje brzusie odemnie na dobranoc;-):tak:

spijcie mamuski i snijcie o dzidziusiach!
xx_dziecko.gif

ja dzis sie przerazilam-pochlonelam taka ilosc jedzenia jaka normalnie pochlaniam przez tydzien. czyzby dzidzia nagle potrzebowala tylu kalorii?
anormalny apetyt mnie dopadl. zjadlam juz 2 obiady, prawie caly chleb, cala wedline z lodowki, jajka na twardo, rogaliki z czekolada, precle i mnostwo innych roznosci a u mnie dopiero po 17!!!!
czytalam ze w drugim trymestrze trzeba uwazac na wage bo mozna przesadzic ale ja nie dam rady walczyc z glodem-dopada mnie i zaczyna wykrecac zoladek jakbym 3 dni sie glodzila. i tak co 30 minut.
znalazlam polusa w mojej niedoli -dobrze ze nie moge jesc tlusto i ostro bo pewnie do tej pory juz wchlonela bym ze dwie pizze!
jade do pensylwani wiec poczytam was w niedziele wieczorkiem paaaa

reklama
Hej dziewczynki, a ja na 9 pędzę na praktyki, bo mam klientkę na makijaż ślubny, pogoda smętna nie chce się wychodzić z domu.....:no:.
Pumi dzidziuś pewnie nadrabia zaległości w jedzeniu, tyle mieliście spotkań z muszlą klozetową,że teraz trzeba nadrobić:tak::happy::-), a może bedą bliźniaki.................;-)

Do góry