reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Asia S. wejdz na sronkę Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www i rób potem wszystko pokolei.Na koncu skopiowac kody i wkleić do podpisu na forummasz w szybkie menu edytuj podpis i już, powinien sie pojawic niebawem na forum, ja czekałam 1 dzień.Poowodzenia:tak:.A ja wróciłam z pracy i idę spać, bo mnie głowa boli, od 3 dni mam bóle migrenowe aż mnie bierze na wymioty, nie rzygałam wcześniej to sobie teraz odbiję....:-(.lekarz powiedział, że to skoki ciśnienia i nic nie moze mi przepisać tylko apap, ale nie pomaga więc nie biorę.:hmm:

reklama
WITAJCIE
jadę dziś do lekarza na kontrole strasznie boli mnie ....... ciągnie mnie ku dołowi ..... dziwne uczucie jakbym miała rodzić BOJĘ SIE szyja była krótka juz ostatnio kurcze nawet nie wiecie jak bardzo sie boję ROZWARCIA albo czego tam jeszcze mozna sie bać
zazdroszczę tym wam którym nic nie jest
juz w nic sie nie mieszczę !!!!!!!!!!!!!

Myszorka-nie boj sie na zapas-wlasnie czytalam fachowa literature i jak kobieta ma problemy bo macica sie rozwiera to zakladaja szew.
ja dzis mam przyplyw endorfiny-poczulam sie taka mega szczesliwa ze jestem w ciazy i bede miec dziecko. usmiech mi nie schodzi z twarzy.
xx_ciezarowka.gif

Ja dzis byłam u ginekologa, na szczęście wszystko dobrze mały tak sie ustawił do nagrywania wideo ze szok, odwrocil sie do Nas tyłkiem, widocznie nie lub papparatzi:) Niestety schudlam kg, no i za 2 tyg pewnie ide na dozywianie do szpitala:( kroplówki i te sprawy juz sie boje, a przeciez tyle jem pełnowartościowych rzeczy!!!! Jutro wyjezdzam nasdd morze, pani podbudowała mnie i powiedziala ze moze tam wkoncu przytyje, i wolno mi jedno piwko na 2 dni! i winko wytrawne- ble ale poprawia krążenie. Pozdrawiam !

dzięki za pocieszenie
bardzo sie denerwuje a co szewka to wiąże sie z pobytem w szpitalu i tego tez sie boję

joooaaa1 lekarz pozwolił ci pić piwo!!! przerażają mnie tacy lekarze Tyle się trąbi w tv że każda ilość alkoholu może zaszkodzic dziecku

joooaaa1 lekarz pozwolił ci pić piwo!!! przerażają mnie tacy lekarze Tyle się trąbi w tv że każda ilość alkoholu może zaszkodzic dziecku:no::no::no:

myszorka-musisz byc dzielna i nie bac sie szpitala-przeciez rodzic tez bedziesz w szpitalu!
ja bym za zadne skarby nie wypila piwa. chyba bym sobie tego nie wybaczyla do konca zycia. moja szwagierka pije czasem piwko w ciazy ale ja bym sie nie skusila-za duzo dramatow przeszlam zeby tak ryzykowac

reklama
Moj ginek też mi odradził piwko, co najwyzej to Karmi:-puwielbiam:tak:. I to w dodatku raz na dwa dni?:wściekła/y:Myszorka będzie wszystko dobrze, nie martw się na zapas, lepszy pobytw szpitalu jeżeli cos się dzieje bo przynajmniej jesteś cały czas po fachową opieką a w domku sama to nie bardzo.Trzymam kcikui za Was:tak:

Do góry