reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

przyzwyczaj sie Pumi za kilka msc twoje nieskazitelne gniazdko ulegnie lekkiej deformacji, hehehe:-):-):-) Ja pedantka nie jestem, wiec chaos spowodowany dzieckiem czy balagan pt pieluchy i inne akcesoria porozwalne po stolach mnie specjalnie nie wzrusza;-)ok lece do kolezanki zobaczyc jej synka i pogadac przy herbatce:tak:milego w-endu lasencje i male zabki w brzuszkach!

reklama
Czesc kobietki!!!! Juz kiedys przedstawialam sie na tym forum,ale zrobie to jeszcze raz poniewaz bylam zupelnie nie aktywna i pewnie nikt mnie nie pamieta. A wiec: mam na imie Kamila,29 lat ,pochodze z Łodzi ale od 18 miesiecy mieszkam w UK a dokladnie w Leeds. Jestem prawie w 14 tygodniu ciazy a termin mam na 27 stycznia. Goraco Was wszystkie pozdrawiam i obiecuje sie odzywac:-):-):-)

Witamy kamalodz!
O qrde Anja ja pedantka to jestem straszna i trochę sie obawiam tego bałaganu. chociaż jakby ktoś mnie dzisiaj odwiedził, to by wcale tak nie pomyślał, ale to za sprawa remontu, który powoli zbliża sie już dużymi krokami;-) Ale ten bałagan mi nie przeszkadza:no:
no nic jak nie będę miała siły i czasu to na pewno sie nie rozdwoję:-)

Cześć dziewczyny, a ja mam 24 lata i jestem z Białegostoku.Ja piję kawę codziennie, nie mam problemów z ciesnieniem ale ją uwielbiam:happy:.A my jutro jedziemy nad jeziorko do Augustowa, ale nie wiem czy będę się kąpać, te moje nerki.............boję się przeziębić.Ale przynajmniej sobie wypocznę:tak:.Zaczełam juz dzisiaj, nie poszłam na praktyki bo mi się nie chciało, teraz siedzę i popijam KARMI MALINOWE, jest pyszne.Obiadek dla mężusia w piekarniku, więc obijam się.Agnie baw się dobrze na Słowcji, my od 2 lat jezdzimy co roku, jest przepiękna.Za rok pojedziemy z maleństwem:tak:

ja pednatka jestem ale do dzieci nie mam pretensji ze balagania-przeciez to dzieci!!!!
ale Patrys mi wyciaga wszystko z szuflad w kuchni-wiec musze uwazac zeby sie do nozy nie dobral, wysypuje ziemie z kwiatkow, wyrzuca wszystkie garnki na srodek kuchni, otwiera wszystkie kremy z lazience, wyciaga spod zlewu kosz ze smieciami i tak mogla bym dlugo jeszcze wymieniac. trzeba miec oczy dookola glowy. ale sie ciesze bo praktyka sie przyda hihih.

masz rację, praktyka czyni mistrza.
A te Patryki to wszystkie są takie niegrzeczne i nieznośne a nawet złośliwe choć to dzieci.:szok: Mówię wam, maiłam przez ostatnie 2 tygodnie dobry przykład. Na szczęście ja jestem jako ciocia i nie muszę uważać , ze nie będzie mnie lubił. Ten egzemplarz ma prawie 4 latka, ale dzisiaj był bardzo niegrzeczny przynajmniej dla mojej teściowej czyli babci. Ja jako ciocia mówię czego nie można robić a co można, wcale sie z nim nie cackałam jak robiła to teściowa i o dziwo dziecko przylatywało do mnie codziennie, i nie mogło sie doczekać jak wstanę. Czuł respekt i przy mnie był grzeczny. Nawet przyniósł mi gofra z własnej inicjatywy. i zaprosił do wspólnego jedzenia zupy. No istny szok.:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

patrys nie ma jeszcze 2 lat. staram sie na niego nie krzyczec tylko stanowczo zakazywac niektorych rzeczy ale czasem mi tak glupio przed nim madrowac bo to nie moje dziecko i nie moja rola w jego wychowywaniu. ale jego mama ma do mnie duze zaufanie i Patis mnie uwielbia wiec jakos sobie razem dajemy rade!!!!

Cześć dziewczyny. Byłam dziś u gina widziałam swoje maleństwo. Brykało sobie, ale było odwrócone pupą więc nie wiem kto mieszka u mnie w brzuszku. Dzidzia mierzy 10 cm. Lekarz powiedział, że wszystko w porządku więc jestem już spokojna. Łapią mnie od jakiegoś czasu skurcze łydek i kazał mi brać magnez 2x2 tabletki przez tydzień. No i ostatnio dokuczają mi korzonki, ale to trzeba przecierpieć, powiedział tylko że trochę wcześnie zaczęły mnie boleć (w pierwszej ciąży też tak miałam).

Co do wieku to mam...31 lat (skończę w październiku), to nasza druga dzidzia - synio ma 8 lat, a jeśli chodzi o staż małżeński to we wrześniu będziemy mieć 11 rocznicę.:tak:

Spróbuję wkleić zdjęcie z usg ale jest kiepskiej jakości więc nie wiem czy coś tam zobaczycie.

Witajcie ponownie, ja juz po pracy, wogole nie wiem po co pojechalam....
witam nowa Kolezanke a tym co wyjezdzaja zycze udanego wypoczynku...

jak wraclaam z pracy w busie byl taki scisk i wyobrazcie sobie, ze nnikt mnie nie puscil... myslalam, ze @^^&(*)($*&*( wszystkich pozabijam... po mnie widac, bo jestem strasznie drobna, a z brzuszka mam pileczke... czekalam,az ktos do mnie zadzwoni, bo chcialam powiedziec do tej osoby, z wlasnie stoje w busie, w ktorym sa sami niewidomi..
zaraz wychodze do D, a pozniej moze gdzies posiedziec na ogrodku- dawno na miescie nie bylam...
milego wieczorku

reklama
czekam Jobo z niecierpliwoscia na zdjecie usg-nie wiem jak wy-ale ja uwielbiam ogladac fotki
xx_ciezarowka.gif

Do góry